, המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 88 גרם של שומן, וסך הכל 1005 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך שמן צמחי, דלורית, קינמון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 57 דקות. מתכונים דומים: כריכי פודינג מלוחים עם מרינדה בצל מתוק, פודינג לחם מלוח, ו פודינג לחם מלוח מאולתר.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הגדר מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות F. משמנים צלחת אפיית זכוכית 9 על 13 אינץ'. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
במחבת גדולה, להמיס את החמאה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את הדלעת ואת הגזר הלבן. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות עד מעט מתרכך. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גזר לבן
5
מוסיפים את הלחם לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
בקערה אחרת מערבבים יחד את השמנת הכבדה, ביצים, ברנדי, שמן צמחי, סוכר חום, קינמון וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
2 קורטים ציפורן טחון
2 כוסות שיני שום
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
יוצקים את תערובת הקרם על הלחם וזורקים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומן
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
8
מוסיפים את הירקות המקוררים וזורקים עד שהלחם מצופה. כפית את התערובת למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
אחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
אופים במשך 40 עד 45 דקות עד פודינג הלחם הוא נפוח וזהוב.