קונפי ברווז
מתכון ברווז קונפי מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 1279 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 121 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי דפנה, מים, קורנית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קונפי ברווז, מהו קונפי ברווז, ו ברווז קונפי.
הוראות
טוחנים היטב את 4 המרכיבים הראשונים בטחנת תבלינים. חותכים עודף שומן מרגלי ברווז; מניחים קישוטים בקערה, כיסוי, וצינה. לשפשף תערובת מלח על כל רגלי ברווז.
שכבת הרגליים שיני שום בשקית פלסטיק resealable גדול. Seal; chill 24 שעות.
מחממים תנור ל 325°f. שומן ברווז מבשל, קישוטים ברווז, ו 1 כוס מים בסיר גדול מעל חום בינוני נמוך עד שהמים מתאדים ומבשלים מאט, כ 30 דקות. לשטוף היטב תערובת מלח מברווז ולהשליך שום; טפיחה יבשה.
מניחים ברווז במחבת צלייה עמוקה גדולה.
יוצקים שומן חם מעל. מכסים בנייר כסף; מניחים בתנור. מבשלים עד הבשר רך ונופל מעצם, על 3 1/2 שעות. לחשוף; מגניב מעט.
העבר למקרר. תירגע עד שיתקרר. כיסוי; צמרמורת לפחות 4 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 חודש קדימה. שמור צונן מכוסה לחלוטין בשומן ברווז. תמיד להשתמש מלקחיים נקיים כדי להסיר ברווז מן השומן במחבת.
לפני השימוש קונפי ברווז במתכון, מחממים תנור ל 204°.
שמן חום במחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
הסר ברווז משומן; לגרד שומן בחזרה למחבת. עבודה בקבוצות, לבשל ברווז, צד העור למטה, במחבת 1 דקה.
העברה, צד העור למטה, גיליון אפייה rimmed. צלי עד שהעור פריך והברווז מחומם, כ -15 דקות.
הסר מהסדין, שמירה על העור ללא פגע.
רגלי ברווז ניתן למצוא בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות. חפש שומן ברווז שניתנו בחלק המקפיא של כמה סופרמרקטים, בחנויות מזון מיוחדות, באינטרנט ב dartagnan.com או gourmetfoodstore.com.
לקבלת קונפי ברווז קל יותר, להשרות לילה ברווז; לשטוף היטב.
מניחים במחבת צלייה גדולה.
יוצקים 1 1/2 כוסות שמן זית מעל, לכסות, וצלי לפי ההוראות. הקונפי ישמור במקרר במשך 3 ימים. אם אחסון ארוך יותר, להסיר בשר מעצמות ולחזור למחבת, לוודא את השמן מכסה את הבשר לחלוטין. שמור צונן.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau פלר האוט Gaussens בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur]()
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו