קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

קונפי ברווז

קונפי ברווז
מתכון ברווז קונפי מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 1279 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 121 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי דפנה, מים, קורנית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קונפי ברווז, מהו קונפי ברווז, ו ברווז קונפי.

הוראות

1
טוחנים היטב את 4 המרכיבים הראשונים בטחנת תבלינים. חותכים עודף שומן מרגלי ברווז; מניחים קישוטים בקערה, כיסוי, וצינה. לשפשף תערובת מלח על כל רגלי ברווז.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
שכבת הרגליים שיני שום בשקית פלסטיק resealable גדול. Seal; chill 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
מחממים תנור ל 325°f. שומן ברווז מבשל, קישוטים ברווז, ו 1 כוס מים בסיר גדול מעל חום בינוני נמוך עד שהמים מתאדים ומבשלים מאט, כ 30 דקות. לשטוף היטב תערובת מלח מברווז ולהשליך שום; טפיחה יבשה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ברווז שלםברווז שלם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מניחים ברווז במחבת צלייה עמוקה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
5
יוצקים שומן חם מעל. מכסים בנייר כסף; מניחים בתנור. מבשלים עד הבשר רך ונופל מעצם, על 3 1/2 שעות. לחשוף; מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
העבר למקרר. תירגע עד שיתקרר. כיסוי; צמרמורת לפחות 4 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 חודש קדימה. שמור צונן מכוסה לחלוטין בשומן ברווז. תמיד להשתמש מלקחיים נקיים כדי להסיר ברווז מן השומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
לפני השימוש קונפי ברווז במתכון, מחממים תנור ל 204°.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
שמן חום במחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר ברווז משומן; לגרד שומן בחזרה למחבת. עבודה בקבוצות, לבשל ברווז, צד העור למטה, במחבת 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
העברה, צד העור למטה, גיליון אפייה rimmed. צלי עד שהעור פריך והברווז מחומם, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
11
הסר מהסדין, שמירה על העור ללא פגע.
1
רגלי ברווז ניתן למצוא בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות. חפש שומן ברווז שניתנו בחלק המקפיא של כמה סופרמרקטים, בחנויות מזון מיוחדות, באינטרנט ב dartagnan.com או gourmetfoodstore.com.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
1
לקבלת קונפי ברווז קל יותר, להשרות לילה ברווז; לשטוף היטב.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2
מניחים במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
3
יוצקים 1 1/2 כוסות שמן זית מעל, לכסות, וצלי לפי ההוראות. הקונפי ישמור במקרר במשך 3 ימים. אם אחסון ארוך יותר, להסיר בשר מעצמות ולחזור למחבת, לוודא את השמן מכסה את הבשר לחלוטין. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau פלר האוט Gaussens בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו