קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

קונפי ברווז עם צימוקים כבושים חריפים

קונפי ברווז עם צימוקים כבושים חריפים
קונפי ברווז עם צימוקים כבושים חריפים עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 203 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו רוזמרין, סוכר, זרעי חרדל חום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קונפי ברווז, קונפי ברווז, ו מהו קונפי ברווז.

הוראות

1
באמצעות קצה סכין או את הקוצים החדים של מזלג גילוף, זין ברווז רגל עור בכל רחבי. לשפשף עם שום (פרוסות צריך להיצמד לעור) ועונה עם 1 כפית פלפל טחון 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
רגל ברווזרגל ברווז
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
גילוף מזלגגילוף מזלג
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מחממים תנור ל 121°. מסדרים את צד עור הברווז במחבת צלייה או בתנור הולנדי גדול ומוסיפים 8 ספרי טימין, 4 צ ' ילי (או 1 פתיתי פלפל אדום כפית), ו 1/2 כוס מים. מכסים את המחבת עם נייר או מכסה ומבשלים עד שומן הוא שניתנו (אל תהיה מופתע: יהיו הרבה), על 2 שעות. הפוך את צד עור הברווז למעלה והכנס אותו לשומן שניתנו. מכסים את המחבת וממשיכים לבשל עד הבשר הוא רך מאוד ועצמות בקלות להתנועע כאשר משך, 2-2 1/2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ברווז שלםברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בינתיים, להביא חומץ, סוכר, זרעי חרדל, sprig רוזמרין, הנותרים טימין sprig, 2 צ ' ילי (או 1/2 כפיות פתיתי פלפל אדומים), 1 כפית מלח, ו 1 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני. להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
לתיבול בשרלתיבול בשר
צווארי עוףצווארי עוף
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מערבבים בצימוקים, להסיר מהחום, ולתת מגניב לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
5
הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר ברווז משומן ומקום, צד העור למעלה, על גיליון אפייה משופשף; שמור שומן לשימוש נוסף (זה ישמור 3 שבועות במקרר או 3 חודשים במקפיא; לחמם ולסנן לפני השימוש). ברווז העונה עם פלפל סדוק וצלי עד העור הוא חום ופריך, 30-35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מגישים ברווז עם צימוקים כבושים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ברווז שלםברווז שלם
8
לעשות קדימה: צימוקים יכול להיות כבוש 1 שבוע קדימה. כיסוי וצינה; להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. ברווז יכול להיות מבושל 1 שבוע קדימה. לארוז ברווז בשומן במיכל אטום וצינה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ברווז שלםברווז שלם