קונפי של חזה ברווז ונקניקיות קאס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 486 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך עגבניות בשלות המשרד, סוכר, בצל, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו קאסולה עם קונפי ברווז, תבשיל ברווז ונקניקיות, ו קסולה של שעועית לבנה, נקניק וברווז (מתכונים דומים).
הוראות
1
למיין שעועית ולהשליך פסולת. לשטוף שעועית, לנקז, ולשים לתוך מחבת 5-6 ליטר עם 4 ליטרים מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, לכסות, להפחית את החום, ומבשלים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מסננים שעועית, השלכת נוזל; אם לפצות עד 1 יום קדימה, לכסות ולקרר. שים שעועית בתוך 4 1/2 ליטר או תנור חשמלי איטי גדול יותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
3
בינתיים, למשוך ולחתוך את העור מן השדיים ברווז; שומר את העור עבור cracklings (כיסוי צמרמורת עד 1 יום).
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
4
מניחים שדיים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים 2 כפות מלח והסוכר, ומערבבים; מכסים ומקררים לפחות 30 דקות אבל לא יותר משעה 1. לשטוף את השדיים היטב תחת מים זורמים מגניב; אם לפצות עד 1 יום קדימה, לכסות ולקרר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
מלח
6
חותכים בשר לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בשר
7
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, לעתים קרובות מערבבים בייקון עד השחמה פריך, על 5 דקות. זרוק את כל אבל 1 כף טפטוף בייקון.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים בצל ושום בייקון; מערבבים לעתים קרובות עד בצל מתחיל חום, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
בייקון
9
מוסיפים מרק ויין; מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, מגרדים חתיכות משחימים מתחתית מחבת.
מרכיבים שתצטרך
מרק
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
יוצקים תערובת בצל-מרק לתוך בישול איטי עם שעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
מרק
בצל
11
מוסיפים עגבניות, טימין קצוץ, פלפל, עלה דפנה; לערבב.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
פלפל
עגבנייה
טימין
12
מניחים חתיכות ברווז על השעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
ברווז שלם
13
מכסים ומבשלים עד שעועית וברווז הם מאוד רך לנשוך, 5 עד 6 שעות על נמוך, 4 עד 5 שעות על גבוה. אם יש יותר נוזלי מאשר הרצוי, לחשוף בישול איטי, להפוך חום גבוה, ומבשלים לרכז את התערובת, עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
ברווז שלם
14
מערבבים פרוסות נקניק לתוך קסולה ומבשלים עד חם, 5 עד 10 דקות. קסולה מצקת לתוך קערות, מפזרים באופן שווה עם cracklings ברווז, ומקשטים עם זרזי טימין.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי
נקניק
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קערה
מצקת
15
ברווזונים. קוצצים שמורות ברווז העור (ראה הקודם) לחתיכות 1/4 אינץ'. במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, לעתים קרובות מערבבים את העור עד פריך וזהוב, 5 עד 8 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר מגבות לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מחבת
16
מפזרים מלח. כאשר מגניב, לעטוף אטום; צמרמורת עד 1 יום. עושה 1/3 עד 1/2 כוס.