Conchiglioni עם בצל מתוק מזוגג בלסמי & Gorgonzola עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו שמן זית, בצל, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. נסו בצל מתוק בגריל בזיגוג בלסמי, פיצת תאנה בגריל עם בצל בלסמי וגורגונזולה, ו בצל בלסמי מזוגג (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הוסף 1 כף מלח.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
3
מוסיפים פסטה ומבשלים כ -10 דקות או עד אל דנטה; לנקז. הקפד ולבדוק כמו פסטה זה יכול לקחת קצת יותר זמן מאשר רוב cook.As הפסטה מבשלת חום 2 כף שמן במחבת בגודל בינוני להגדיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים חצי שום ומבשלים בעדינות במשך כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
5
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים עד קלוי יפה. כבה את החום והוסף את הפטרוזיליה, מערבבים היטב, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6
לחמם את כוס השמן שנותר במחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מטגנים בצל עד חום זהוב, כ -10 דקות. מערבבים את השום הנותר, ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
8
הסר מהחום, ומערבבים בלסמי vinegar.In קערה גדולה, לשלב פסטה עם קצת מים שלה, פירורי לחם, תערובת בצל, ו Gorgonzola. לזרוק עד מצופה באופן שווה, וגבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
Gorgonzola
רוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב