קוסקוס שעורה ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 740 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם קוסקוס שעורה, פלפל, כרובוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות עם כפית ציון של 88% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: קוסקוס שעורה ירקות, קוסקוס ירקות (קוסקוס Aux Légumes), ו שעורה ירקות.
הוראות
1
משרים חומוס מיובש במים 3 כוסות לפחות 8 שעות ועד 2
מרכיבים שתצטרך
חומוס מיובש
מים
2
ניקוז ספוג חומוס ולשלב עם 6 כוסות מים קרים בסיר 3-4 ליטר ומבשלים, חשוף, עד מכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חומוס
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
לנקז ולהניח בצד.
1
זעפרן טוסט קל במחבת כבדה קטנה ויבשה על חום נמוך בינוני, רועד מחבת, רק עד ריחני, על 1 דקה, ולאחר מכן להעביר צלחת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
טוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
עגבניות חצוי בשר באח על חורים עגולים גדולים של פומפיה תיבת, להשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבת
3
שים שמן, עגבניות מגורדות, בצל, פלפל, זנגביל, מלח, רסק עגבניות, זעפרן בחלק התחתון של קוסקוסיר (או בסיר 5-6 ליטר) ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל מתרככים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
זעפרן
ג ' ינג ' ר
בצל
פלפל
עגבנייה
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מוסיפים מים ו-ras-el-hanout ומביאים מרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
Ras El Hanout
מרק
מים
1
בעוד מרק מגיע לרתיחה, לשים קוסקוס בקערה רחבה גדולה לזרוק עם מלח, ואז לטפטף עם 2 כפות שמן, משפשף דגנים בין כפות הידיים כדי להפיץ שמן.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס
דגנים
מרק
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מפזרים קוסקוס עם 1 כוס מים פושרים, משפשף כדי להפיץ באופן שווה לשבור את כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס
מים
3
מפזרים את החלק העליון של couscoussière (אם משתמשים במסננת או אוניית קיטור, קו עם cheesecloth) עם קוסקוס בשכבה אפילו, רופף ללא אריזה.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
מסננת
4
הגדר קוסקוס מעל מרק רותח ואדים, חשוף, עד קיטור עולה באופן שווה על פני השטח של קוסקוס, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס
מרק
5
העברת קוסקוס לקערה נקייה (cheesecloth הזמנה אם שימוש).
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
קערה
6
תן לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז מפזרים 1 כוס מים שוב בעדינות לשפשף קוסקוס בין כפות הידיים.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס
מים
לשפשף תיבול יבש
7
תנו לקוסקוס לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס
8
בעוד עומד קוסקוס, להוסיף גזר לפת מרק ב קוסקוסיר ולחזור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס
גזר
לפת
מרק
9
להחזיר קוסקוס לחלק העליון של קוסקוסיר וקיטור פעם שנייה, חשוף, באותו אופן, עד קיטור עולה באופן שווה על פני השטח, ולאחר מכן להעביר קערה שוב (cheesecloth שמירה). מערבבים רק מספיק מים (1/2 עד 3/4 כוס) לתוך קוסקוס כדי לגרום לו לבוא יחד כאשר קומץ סחוט מחזיק את צורתו בלי פיצוח.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס
מים
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
קערה
10
תנו לקוסקוס לעמוד, חשוף, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס
11
בעוד עומד קוסקוס, להוסיף קישואים, כרוב, דלעת סקווש מרק לבשל, מכוסה, עד ירקות הם כמעט מכרז, ולאחר מכן להוסיף חומוס מבושל.
מרכיבים שתצטרך
דלעת סקווש
ירק
חומוס
קוסקוס
קישואים
כרוב
מרק
12
לשפשף הנותרים 2 כפות שמן לתוך קוסקוס, ולאחר מכן להעביר לחלק העליון של קוסקוסיאר וקיטור קוסקוס בפעם השלישית באותו אופן כמו לעיל.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס
שמן בישול
לשפשף תיבול יבש
1
שמן חום במחבת 7 עד 8 אינץ ' על חום מתון עד רק שקדים חמים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
1
מערבבים בעדינות 1/2 כפית חריסה לתוך מרק ומגישים קוסקוס עם ירקות, מרק, שקדים מטוגנים, קונפי בצל אדום דבש, ואת האריסה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
קוסקוס
שקדים
Harissa
מרק
בצל
1
* גרגרי חומוס יבשים יכולים להיות ספוג 3 ימים קדימה, ואז מבושל 2 ימים קדימה ומקורר נוזלי הבישול שלהם, מכוסה. אם אין לך זמן להשרות ולבשל גרגרי חומוס יבשים, אתה יכול להשתמש חומוס משומר שטוף סחוט.* מרק יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם לפני שתמשיך עם מתכון.* קוסקוס יכול להתבצע 2 שעות קדימה ונשמר חם, מכוסה.* אם אין לך קוסקוסיר, אתה יכול להשתמש בסיר 5 עד 6 ליטר לבשל את תבשיל הירקות, וסיר שני כדי קיטור קוסקוס מעל מים, כגון סיר רחב מצויד עם מסננת או סיר פסטה מצויד עם תוספת פסטה/קיטור. אם חורים במסננת או ספינת קיטור גדולים, קו עם שכבה כפולה של גבינה. אם באמצעות שיטה זו, לבשל את התבשיל מכוסה חלקית.