קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

קוסקוס שעורה ירקות

קוסקוס שעורה ירקות
קוסקוס שעורה ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 740 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם קוסקוס שעורה, פלפל, כרובוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות עם כפית ציון של 88% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: קוסקוס שעורה ירקות, קוסקוס ירקות (קוסקוס Aux Légumes), ו שעורה ירקות.

הוראות

1
משרים חומוס מיובש במים 3 כוסות לפחות 8 שעות ועד 2
מרכיבים שתצטרך
חומוס מיובשחומוס מיובש
מיםמים
2
ניקוז ספוג חומוס ולשלב עם 6 כוסות מים קרים בסיר 3-4 ליטר ומבשלים, חשוף, עד מכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חומוסחומוס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
לנקז ולהניח בצד.
1
זעפרן טוסט קל במחבת כבדה קטנה ויבשה על חום נמוך בינוני, רועד מחבת, רק עד ריחני, על 1 דקה, ולאחר מכן להעביר צלחת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
עגבניות חצוי בשר באח על חורים עגולים גדולים של פומפיה תיבת, להשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
3
שים שמן, עגבניות מגורדות, בצל, פלפל, זנגביל, מלח, רסק עגבניות, זעפרן בחלק התחתון של קוסקוסיר (או בסיר 5-6 ליטר) ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל מתרככים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
זעפרןזעפרן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
בצלבצל
פלפלפלפל
עגבנייהעגבנייה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מוסיפים מים ו-ras-el-hanout ומביאים מרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
Ras El HanoutRas El Hanout
מרקמרק
מיםמים
1
בעוד מרק מגיע לרתיחה, לשים קוסקוס בקערה רחבה גדולה לזרוק עם מלח, ואז לטפטף עם 2 כפות שמן, משפשף דגנים בין כפות הידיים כדי להפיץ שמן.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוסקוסקוס
דגניםדגנים
מרקמרק
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מפזרים קוסקוס עם 1 כוס מים פושרים, משפשף כדי להפיץ באופן שווה לשבור את כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוסקוסקוס
מיםמים
3
מפזרים את החלק העליון של couscoussière (אם משתמשים במסננת או אוניית קיטור, קו עם cheesecloth) עם קוסקוס בשכבה אפילו, רופף ללא אריזה.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוסקוסקוס
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
מסננתמסננת
4
הגדר קוסקוס מעל מרק רותח ואדים, חשוף, עד קיטור עולה באופן שווה על פני השטח של קוסקוס, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוסקוסקוס
מרקמרק
5
העברת קוסקוס לקערה נקייה (cheesecloth הזמנה אם שימוש).
מרכיבים שתצטרך
קוסקוסקוסקוס
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
קערהקערה
6
תן לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז מפזרים 1 כוס מים שוב בעדינות לשפשף קוסקוס בין כפות הידיים.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוסקוסקוס
מיםמים
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
7
תנו לקוסקוס לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוסקוסקוס
8
בעוד עומד קוסקוס, להוסיף גזר לפת מרק ב קוסקוסיר ולחזור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוסקוסקוס
גזרגזר
לפתלפת
מרקמרק
9
להחזיר קוסקוס לחלק העליון של קוסקוסיר וקיטור פעם שנייה, חשוף, באותו אופן, עד קיטור עולה באופן שווה על פני השטח, ולאחר מכן להעביר קערה שוב (cheesecloth שמירה). מערבבים רק מספיק מים (1/2 עד 3/4 כוס) לתוך קוסקוס כדי לגרום לו לבוא יחד כאשר קומץ סחוט מחזיק את צורתו בלי פיצוח.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוסקוסקוס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
קערהקערה
10
תנו לקוסקוס לעמוד, חשוף, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוסקוסקוס
11
בעוד עומד קוסקוס, להוסיף קישואים, כרוב, דלעת סקווש מרק לבשל, מכוסה, עד ירקות הם כמעט מכרז, ולאחר מכן להוסיף חומוס מבושל.
מרכיבים שתצטרך
דלעת סקוושדלעת סקווש
ירקירק
חומוסחומוס
קוסקוסקוסקוס
קישואיםקישואים
כרובכרוב
מרקמרק
12
לשפשף הנותרים 2 כפות שמן לתוך קוסקוס, ולאחר מכן להעביר לחלק העליון של קוסקוסיאר וקיטור קוסקוס בפעם השלישית באותו אופן כמו לעיל.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוסקוסקוס
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
1
שמן חום במחבת 7 עד 8 אינץ ' על חום מתון עד רק שקדים חמים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
1
מערבבים בעדינות 1/2 כפית חריסה לתוך מרק ומגישים קוסקוס עם ירקות, מרק, שקדים מטוגנים, קונפי בצל אדום דבש, ואת האריסה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
קוסקוסקוסקוס
שקדיםשקדים
HarissaHarissa
מרקמרק
בצלבצל
1
* גרגרי חומוס יבשים יכולים להיות ספוג 3 ימים קדימה, ואז מבושל 2 ימים קדימה ומקורר נוזלי הבישול שלהם, מכוסה. אם אין לך זמן להשרות ולבשל גרגרי חומוס יבשים, אתה יכול להשתמש חומוס משומר שטוף סחוט.* מרק יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם לפני שתמשיך עם מתכון.* קוסקוס יכול להתבצע 2 שעות קדימה ונשמר חם, מכוסה.* אם אין לך קוסקוסיר, אתה יכול להשתמש בסיר 5 עד 6 ליטר לבשל את תבשיל הירקות, וסיר שני כדי קיטור קוסקוס מעל מים, כגון סיר רחב מצויד עם מסננת או סיר פסטה מצויד עם תוספת פסטה/קיטור. אם חורים במסננת או ספינת קיטור גדולים, קו עם שכבה כפולה של גבינה. אם באמצעות שיטה זו, לבשל את התבשיל מכוסה חלקית.
מרכיבים שתצטרך
חומוס מיובשחומוס מיובש
תבשילתבשיל
קוסקוסקוסקוס
מרקמרק
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
מסננתמסננת
סירסיר

מרכיבים

5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוסקוס שעורהקוסקוס שעורה1אוראו ממולאים כפוליםעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'3/4 כוס מלאה שקדים blanched3/4 כוס מלאה שקדים blanched340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'דלעת סקווש, קלופים, זרע, וחותכים לחתיכות 2 אינץדלעת סקווש, קלופים, זרע, וחותכים לחתיכות 2 אינץ340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גזר, קלופים חצייה חצויה, ולאחר מכן חצוי לאורכוגזר, קלופים חצייה חצויה, ולאחר מכן חצוי לאורכו128חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חומוס יבש 3/4 כוסחומוס יבש 3/4 כוס11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרכרוב ירוק, חתוך ל -6 טריזיםכרוב ירוק, חתוך ל -6 טריזים2חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע1חתיכות טופי הית' ברחריסה לוהטת בתוספת נוספת עבור הגשהחריסה לוהטת בתוספת נוספת עבור הגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס1אוראו ממולאים כפוליםקרקע ראס-אל-האנוטקרקע ראס-אל-האנוט1חתיכות טופי הית' ברחוטי זעפרן מתפורריםחוטי זעפרן מתפוררים1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות11 כף אורגנו מיובשפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרעגבניותעגבניות21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרלפת, קלופים וחותכים 1 1/2 אינץ ' רחב טריזיםלפת, קלופים וחותכים 1 1/2 אינץ ' רחב טריזים5911 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרקישואים, גזוז, חצייה חצויה, ואז חצוי לאורכוקישואים, גזוז, חצייה חצויה, ואז חצוי לאורכו