קופטה קבבס צמחונית
קבב צמחוני מקופטה יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 394 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך קוביות לחם, מלח ופלפל, מרק ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. . נסו Kofta Kabobs צמחוני, לאוקי kofta, איך לעשות לאוקי kofta / לאוקי kofta קארי, ו כרוב kofta, איך לעשות kofta כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החיטה ואת מלאי הירקות בסיר. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך כ 10 דקות, או עד הנוזל נספג. להפריש להתקרר.
בינתיים, בקערה גדולה, לשלב את שעועית אדזוקי, 2 כפות שמן זית, בצל, שום, כמון, כוסברה, כוסברה, רוטב חם, והביצה. מחית עם מחית תפוחי אדמה או מקציף יציב עד חלקה למדי. משרים את הלחם בחלב, ולאחר מכן לסחוט את העודף; מוסיפים לתערובת שעועית יחד עם הבורגור.
מערבבים באמצעות הידיים עד שהכל מעורבב היטב. מכסים, ומקררים במשך 1 שעה, או עד המשרד.
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
להרטיב את הידיים, וליצור את kofta לתוך 32 צורות סגלגלות. לחץ על שיפודים ארבעה בכל פעם.
מברשת עם הנותרים שמן זית.
מניחים על תבנית אפייה או מחבת צלייה.
אופים במשך 10 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש. הפוך, מברשת שוב עם שמן, ולהמשיך לאפות במשך 5 עד 10 דקות, עד פריך.