קוצ'ינטה פיביל
קוצ'ינטה פיביל היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו חומץ יין, עלי בננה, קת חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-50 דקות. נסו קוצ'ינטה פיביל (Puerco Pibil), קוצ'ינטה פיביל, ו קוצ'ינטה פיביל טאקוס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. לקצץ את השומן העודף מן החזיר.
בקערת ערבוב, לשלב את הדבק achiote, חומץ, אורגנו, מיץ תפוזים, ושום.
חותכים את הליבה המרכזית מעלי הבננה ומפעילים אותם מתחת למי ברז חמים עד שהעלים הופכים רכים וגמישים.
הסר את המים העודפים מן העלים ולהניח אותם, קצוות ארוכים חופפים מעט, על השיש.
מניחים את הצלי בקערת ערבוב גדולה ולהוסיף כמות נדיבה של מלח ופלפל.
מוסיפים את תערובת האכיוטה ומכסים את הצלי בתערובת.
מניחים את הצלי על עלי הבננה ועוטפים אותו היטב, מכסים לחלוטין את פני השטח של הצלי.
מניחים את הצלי על מתלה בתוך מחבת צלייה.
הוסף 2 כוסות מים לתחתית המחבת, אוהל עם רדיד ומניח אותו בתנור במשך 20 דקות.
להפחית את החום ל 275 מעלות F וצולים במשך 6 שעות.
מגישים עם בצל אדום כבוש, טורטיות תירס חמות וסלסה.