מפזרים על פני הבצק קמח עד לקבלת בצק גמיש ופחות דביק. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח בנדיבות. לשטח את הבצק לתוך ריבוע גדול על 1/2 'עבה לחתוך לחתיכות מרובע 3/4'.
אחד בכל פעם, מניחים את הכדורים במסננת רדודה עמידה בחום ולאחר מכן בזהירות להעביר את השמן החם, בישול לא יותר מ 4 בכל פעם. מטגנים במשך 1 עד 2 דקות או עד הזהב על הקרקעית. לאחר מכן באמצעות מסננת או מלקחיים עמידים בחום, בזהירות להפוך fritters ומטגנים עד חום זהוב בצד השני, על 1 דקה יותר. השתמש מסננת כדי להסיר כיסונים משמן חם.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
העברה למתלה קירור חוט מצופה מגבת נייר. חוזר, בישול בקבוצות, עד שכל כדורי הבצק נשרפו.