קוקי סנט ז'אק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Coquilles סנט ז'אק. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך צדפות, חמאה, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: איך לעשות Coquilles סנט ז'אק, Coquilles סנט ז'אק עבור 1, ו עשיר וקרם קוקילס סנט ז'אק.
הוראות
גריז קל שישה קונכיות אפייה 4 אינץ ' או ramekins קרמיקה* * עם חמאה.
מקום במחבת 15x10x1 אינץ'.
בסיר 3 ליטר, צדפות מקום, יין, פטרוזיליה ומלח.
הוסף רק מספיק מים כדי לכסות צדפות.
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מבשלים חשפו כ 6 דקות או עד צדפות לבנות.
הסר צדפות עם כפית מחוררת; נוזל מילואים.
חום שמורות נוזל לרתיחה. מרתיחים עד מופחת 1 כוס. זן ושמורה.
באותו סיר, להמיס 2 כפות חמאה על חום בינוני. מבשלים פטריות בצלצלים בחמאה 5 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פטריות רכות.
באותו סיר, להמיס 3 כפות חמאה על חום בינוני. מערבבים בקמח. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד חלקה מבעבע; להסיר מן החום. בהדרגה מערבבים בנוזל שמור.
חום רותחים, ערבוב כל הזמן; לבשל ומערבבים 1 דקה. מערבבים במחצית וחצי, צדפות, תערובת פטריות ו 1/4 כוס הגבינה; חום דרך.
בקערה קטנה, לזרוק פירורי לחם ו 2 כפות חמאה מומסת. מחלקים תערובת צדפות בין פגזים אפייה.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינה ופירורי הלחם.
הגדר שליטה בתנור לצלות. מטגנים אפיית פגזים עם מקסימום 5 אינץ ' מחום 3 עד 5 דקות או עד פירורים קלויים.