קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תבשיל בטטה III

תבשיל בטטה III
כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר עבור חג ההודיה. אם יש לכם סוכר חום, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה אני, ו תבשיל בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס תבשיל קדרה 2 ליטר אחד עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
תנורתנור
2
מערבבים את תפוחי האדמה המתוקים, סוכר לבן, 1/4 כוס חמאה או מרגרינה וחלב.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
חלבחלב
3
מערבבים עד מעורבב היטב. תערובת בטטה כפית לתוך תבשיל להכין.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
4
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מערבבים את קורנפלקס הכתוש, פקאן, נשאר 1/4 כוס חמאה או מרגרינה, וסוכר חום לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי פתיתי תירספירורי פתיתי תירס
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
6
מפזרים מעל תפוחי האדמה המתוקים האפויים וחוזרים לתנור ואופים עוד 15 דקות או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור