"קורן מאק צ' ו " של מלודי.
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . נסו קורן מאק צ'ו., מק צ'וקס-תירס ועגבניות, ו "מאקה צ'ו", במיה ותירס. (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת מעל בינוני, הופך מדי פעם, עד להשחמה שווה פריך, על 10 דקות; לנקז על מגבות נייר. שמור 1 כף טפטוף בייקון.
אפשר בייקון להתקרר; להתפורר ולהניח בצד.
ממיסים חמאה עם טפטוף בייקון בסיר גדול על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל, סלרי, פלפל ירוק, פלפל אדום, טימין, מלח, פלפל שחור, פטרוזיליה ותבלינים בתערובת החמאה עד הבצל הוא שקוף, כ 8 דקות.
מערבבים שום ומבשלים עד ריחני, על 2 דקות יותר.
מערבבים במרק בשר ותירס; מביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר ומפחיתים את החום לנמוך; ומבשלים עד מרק הוא כמעט התאדה וירקות רכים, על 20 דקות יותר. מערבבים בבייקון מתפורר. צלחת יכול להיות מבושלים יותר או שנערך על אש נמוכה אם תרצה.