קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

"קורן מאק צ' ו " של מלודי.

מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . נסו קורן מאק צ'ו., מק צ'וקס-תירס ועגבניות, ו "מאקה צ'ו", במיה ותירס. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בייקון במחבת מעל בינוני, הופך מדי פעם, עד להשחמה שווה פריך, על 10 דקות; לנקז על מגבות נייר. שמור 1 כף טפטוף בייקון.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
2
אפשר בייקון להתקרר; להתפורר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
3
ממיסים חמאה עם טפטוף בייקון בסיר גדול על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל, סלרי, פלפל ירוק, פלפל אדום, טימין, מלח, פלפל שחור, פטרוזיליה ותבלינים בתערובת החמאה עד הבצל הוא שקוף, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
תיבול קריאוליתיבול קריאולי
טיפות בייקוןטיפות בייקון
פלפל אדוםפלפל אדום
פלפל שחורפלפל שחור
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
סלריסלרי
בצלבצל
טימיןטימין
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מערבבים שום ומבשלים עד ריחני, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
5
מערבבים במרק בשר ותירס; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשרמרק בשר
תירסתירס
6
מכסים את הסיר ומפחיתים את החום לנמוך; ומבשלים עד מרק הוא כמעט התאדה וירקות רכים, על 20 דקות יותר. מערבבים בבייקון מתפורר. צלחת יכול להיות מבושלים יותר או שנערך על אש נמוכה אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
ירקירק
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. ה-La Marea Kristy Vineyard Albarino עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
La Marea Kristy Vineyard Albarino
La Marea Kristy Vineyard Albarino
בהיר, טרי ופריך עם הערות של לימון קרד ומנדרינה. על החיך זה מראה מרקם אלגנטי וחומציות בהירה על הגימור.זוגות היטב עם צדפות, דגים בגריל, ומטבחים מתובלים.