מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . נסו קורן מאק צ'ו., מק צ'וקס-תירס ועגבניות, ו "מאקה צ'ו", במיה ותירס. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בייקון במחבת מעל בינוני, הופך מדי פעם, עד להשחמה שווה פריך, על 10 דקות; לנקז על מגבות נייר. שמור 1 כף טפטוף בייקון.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
2
אפשר בייקון להתקרר; להתפורר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
3
ממיסים חמאה עם טפטוף בייקון בסיר גדול על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל, סלרי, פלפל ירוק, פלפל אדום, טימין, מלח, פלפל שחור, פטרוזיליה ותבלינים בתערובת החמאה עד הבצל הוא שקוף, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
תיבול קריאולי
טיפות בייקון
פלפל אדום
פלפל שחור
פטרוזיליה
חמאה
סלרי
בצל
טימין
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מערבבים שום ומבשלים עד ריחני, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום
5
מערבבים במרק בשר ותירס; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשר
תירס
6
מכסים את הסיר ומפחיתים את החום לנמוך; ומבשלים עד מרק הוא כמעט התאדה וירקות רכים, על 20 דקות יותר. מערבבים בבייקון מתפורר. צלחת יכול להיות מבושלים יותר או שנערך על אש נמוכה אם תרצה.
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. ה-La Marea Kristy Vineyard Albarino עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.