קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

קי לארגו קי ליים פאונד עוגה עם זיגוג לימון

קי לארגו קי ליים פאונד עוגה עם זיגוג לימון
קי לארגו קי ליים פאונד עוגה עם זיגוג לימון הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
בקערה גדולה, לנצח 1 כוס חמאה, קיצור 2 כוסות סוכר עד אור ורך. לנצח את הביצים, אחד בכל פעם, מיזוג כל אחד ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה, מערבבים לתוך הבלילה לסירוגין עם חלב, וניל ו 1/2 כוס מיץ לימון מפתח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
מיץ לייםמיץ ליים
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
4
יוצקים לתוך המחבת מוכן להחליק את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים בתנור שחומם מראש עד סכין מוכנס לתוך הכתר של העוגה יוצא נקי, כ 90 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
6
בעוד העוגה אפייה, להפוך את זיגוג בקערה קטנה. מערבבים יחד 1/4 כוס סוכר, 1/4 כוס חמאה ומיץ לימון מפתח. כאשר העוגה נעשית, להפוך אותו על מתלה חוט בעוד עדיין חם, אבל לא ישר מהתנור. לתקוע כמה פעמים עם שיפוד או קיסם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
חמאהחמאה
זיגוגזיגוג
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
שיפודיםשיפודים
קערהקערה
תנורתנור
7
יוצקים את הזיגוג על העוגה החמה ומאפשר לו לחלחל לתוך החורים. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג