קי לארגו קי ליים פאונד עוגה עם זיגוג לימון
קי לארגו קי ליים פאונד עוגה עם זיגוג לימון הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ'.
בקערה גדולה, לנצח 1 כוס חמאה, קיצור 2 כוסות סוכר עד אור ורך. לנצח את הביצים, אחד בכל פעם, מיזוג כל אחד ביסודיות.
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה, מערבבים לתוך הבלילה לסירוגין עם חלב, וניל ו 1/2 כוס מיץ לימון מפתח.
יוצקים לתוך המחבת מוכן להחליק את החלק העליון.
אופים בתנור שחומם מראש עד סכין מוכנס לתוך הכתר של העוגה יוצא נקי, כ 90 דקות.
בעוד העוגה אפייה, להפוך את זיגוג בקערה קטנה. מערבבים יחד 1/4 כוס סוכר, 1/4 כוס חמאה ומיץ לימון מפתח. כאשר העוגה נעשית, להפוך אותו על מתלה חוט בעוד עדיין חם, אבל לא ישר מהתנור. לתקוע כמה פעמים עם שיפוד או קיסם.
יוצקים את הזיגוג על העוגה החמה ומאפשר לו לחלחל לתוך החורים. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.