אם יש לכם מלח כשר, פלפל, pepitas, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו כוסברה-Pepita Pesto, כוסות סלט קינואה מקסיקניות עם רוטב שמנת כוסברה ליים, ו כוסברה-פפיטה פסטו עם סרטי סקווש ופטוצ'יני (מתכונים דומים).
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.