קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות5
ציון בריאות33
מגזין

קינואה עם בטטה וברוקולי

קינואה עם בטטה וברוקולי
קינואה עם בטטה וברוקולי עשויה להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 344 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . מתאים ל-5 מנות. תמורת $1.0 למנה , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו ברוקולי, שמן קנולן, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 75 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . עם ציון של 94% , המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מאפינס קינואה בננה שקדים ללא ביצים - איך להכין מאפינס קינואה , מרק בטטה וקינואה צלויה , ותדפק את הגרביים שלך ממולאים עם ברוקולי ופטריות .

הוראות

1
מביאים את הקינואה והמים לרתיחה בסיר על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך, מכסים ומבשלים עד שהקינואה רכה והמים נספגו, כ-15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בינתיים, מניחים את קוביות הבטטה בסיר, ושופכים פנימה 1/4 אינץ' מים. מכסים, ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מאדים עד שהבטטות רכות מעט, כ-10 דקות. בזמן שתפוחי האדמה מהבילים, מחממים את שמן הקנולה במחבת על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ומערבבים את הבצל והברוקולי עד שהבצל רך, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לאחר שתפוחי האדמה סיימו לאדות, מוסיפים אותם לתערובת הברוקולי, ומתבלים באבקת שום. המשך לבשל עד שתפוחי האדמה מתבשלים לדרגת העשייה הרצויה לך, כ-5 דקות. מערבבים את תערובת הברוקולי יחד עם הקינואה המבושלת והשקדים. מתבלים לפי הטעם ברוטב סויה אם רוצים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
קינואה מבושלתקינואה מבושלת
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים