קינואה עם בטטה וברוקולי עשויה להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 344 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . מתאים ל-5 מנות. תמורת $1.0 למנה , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו ברוקולי, שמן קנולן, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 75 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . עם ציון של 94% , המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מאפינס קינואה בננה שקדים ללא ביצים - איך להכין מאפינס קינואה , מרק בטטה וקינואה צלויה , ותדפק את הגרביים שלך ממולאים עם ברוקולי ופטריות .
הוראות
1
מביאים את הקינואה והמים לרתיחה בסיר על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך, מכסים ומבשלים עד שהקינואה רכה והמים נספגו, כ-15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בינתיים, מניחים את קוביות הבטטה בסיר, ושופכים פנימה 1/4 אינץ' מים. מכסים, ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מאדים עד שהבטטות רכות מעט, כ-10 דקות. בזמן שתפוחי האדמה מהבילים, מחממים את שמן הקנולה במחבת על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ומערבבים את הבצל והברוקולי עד שהבצל רך, כ-10 דקות.
לאחר שתפוחי האדמה סיימו לאדות, מוסיפים אותם לתערובת הברוקולי, ומתבלים באבקת שום. המשך לבשל עד שתפוחי האדמה מתבשלים לדרגת העשייה הרצויה לך, כ-5 דקות. מערבבים את תערובת הברוקולי יחד עם הקינואה המבושלת והשקדים. מתבלים לפי הטעם ברוטב סויה אם רוצים להגיש.