קינואה עם דובדבנים ופיסטוקים יבשים
קינואה עם דובדבנים יבשים ופיסטוקים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 242 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דובדבנים, בצלצלים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגות קינואה אפויות עם דובדבנים ופיסטוקים יבשים, קליפת שוקולד עם פיסטוקים ודובדבנים יבשים, ו סלט עוף עם דובדבנים ופיסטוקים יבשים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 כפיות שמן בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
הוסף שאלוט למחבת; לטגן 2 דקות או עד למכרז.
מוסיפים 2 כוסות מים, יין ומלח למחבת; מביאים לרתיחה.
להוסיף קינואה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד הנוזל נספג קינואה הוא מכרז.
הסר מהחום; להפריש, להתקרר מעט.
שלב הנותרים 2 כפות שמן זית, מיץ לימון ופלפל בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף.
להוסיף קינואה, דובדבנים, ושאר החומרים; לזרוק בעדינות לשלב.