קינואה צהובה עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 178 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך adobo תיבול, בצל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: פרמזן קינואה עם קישואים, קישואים צהובים, וגזרים, דלג על האורז ולנסות קינואה-סלט קינואה מקסיקני עם שעועית שחורה ותירס, ו פוסט אורח: בצל בלסמי קינואה קציצות & סלט קינואה.
הוראות
1
יש לשטוף את קינואה היטב ולנקז אותו במסננת. זה יסיר את ציפוי אבקת מרה, שנקרא saponin, ציפוי טבעי שנועד להדוף באגים שיכולים ליצור טעם מר.
מרכיבים שתצטרך
קינואה
ציוד שתשתמש בו
מסננת
2
שים את קינואה זה בסיר בינוני, להוסיף את המים ולתת לו לבשל במשך 15 עד 20 דקות או עד קינואה הוא נפוח והמים נספגים. קצפת עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
קינואה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
במחבת גדולה נפרדת, מחממים את השמן והחמאה על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את הבצל, פלפל ירוק ושום, ופלפל ירוק ומבשלים. מערבבים עד הבצל הוא שקוף; כ 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
שום
בצל
5
מוסיפים את הצ ' ילי הירוק, האדובו, הפטרוזיליה והמלח לפי הטעם.