קינואה ריזוטו בצל עם קרם Fraîche ואגוזי לוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קינואן בצל ריזוטו עם קרם Fraîche ואגוזי לוז. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. אם יש לך אגוזי לוז, חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מולים עם בצל אדום, סיידר & crème fraîche, טאקו צלעות עם ריבת בצל וחזרת קרם פרש, ו Caramelized-בצל Flatbreads עם קרם Fraîche (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קינואה במסננת בסדר; מקום מסננת בקערה גדולה. מכסה קינואה עם מים. באמצעות הידיים, לשפשף דגנים יחד במשך 30 שניות; לשטוף ולנקז. חזור על הנוהל פעמיים.
שלב 6 כוסות מים, מלח, טימין, עלה דפנה בסיר גדול; להביא לרתיחה מעל חום בינוני. מכסים ומבשלים 5 דקות; להשליך קורנית עלה דפנה. שמור על חום נמוך.
ממיסים חמאה במחבת חתוכה בינונית על אש בינונית.
מוסיפים בצל ומבשלים 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף קינואה; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
הוסף מים מתובלים חמים, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות עד כל חלק של מים מתובלים חמים נספג לפני הוספת הבא (כ 30 דקות בסך הכל). מערבבים בחומץ. כפית 2/3 ריזוטו כוס לתוך כל אחד 6 קערות קטנות או צלחות; העליון כל מנה עם 1 1/2 כפיות crme frache.
מפזרים כל מנה עם 1 1/2 כפיות אגוזי לוז.