קינוח פודינג מתוק
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים,אז נסו קינוח פודינג מתוק. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 232 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חלב, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, מאפה), וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה מרהיב ציון של 19%. קינוח מתוק, קינוח מתוק, ו קינוח פודינג אפרסקי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מרדדים כל מאפה בין נייר שעווה ל -12 אינץ'. מעגל. באמצעות 11 אינץ'.-רחב לב בצורת דפוס, לחתוך כל מאפה לתוך לב צורת.
מניחים על ניירות אפייה משומנים ומקומחים; דוקרים במזלג.
אופים בחום של 450 כ 7-9 דקות או עד להזהבה.
בסיר שלבו את הסוכר, עמילן התירס והמלח; מערבבים בהדרגה חלב עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהם מסמיכים ומבעבעים. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
שלב את החלמונים ומיץ הלימון. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לתערובת חלמון ביצה; מחזירים הכל לתבנית תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה חמאה. מכסים; מכניסים למקרר עד להתקררות.
בקערה מקציפים את השמנת וסוכר הקונדיטורים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקציפים בעדינות את פודינג הלימון ואז מקפלים פנימה קצפת.
מניחים מאפה אחד על צלחת הגשה; מורחים עם מחצית מהקרם. מסדרים מחצית מהגרגרים מעל פודינג. למעלה עם פודינג שנותר. מסדרים את יתרת הגרגרים מעל המילוי. בקערה חסינת מיקרוגל ממיסים שוקולד צ ' יפס וקיצור.
מטפטפים מעל. מקררים עד להגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפוסטר. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.