קינמון-צימוקים-לחם חיטה אגוז
קינמון-צימוקים-לחם חיטה אגוז הוא טבעוני ומספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמרים טובים יותר, מהיר פועל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו קינמון-צימוקים-לחם חיטה אגוז, לחם קינמון וצימוקים מחיטה מלאה, ו לחם אגוז קינמון וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים קמח חיטה מלאה ושמרים.
הוסף מים חמים. הכה עם חוט whisk או מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. מכסים בחוזקה עם ניילון לעטוף ולתת לעמוד 15 דקות.
מערבבים סוכר חום, שמן, קינמון, מלח 1 כוס קמח הלחם; לנצח עד חלקה. מערבבים מספיק קמח לחם שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, עד הבצק רך, חלק צורות.
מניחים בצק על משטח מקומח קלות. ללוש 5 עד 10 דקות או עד הבצק הוא חלק וקפיצי. ללוש אגוזי מלך וצימוקים. גריז קערה גדולה עם קיצור.
מניחים את הבצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. מכסים את הקערה בחופשיות בניילון נצמד ומניחים לעלייה במקום חם כ-1 שעה או עד שהבצק הוכפל. הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.
גריז uninsulated גיליון עוגיות עם קיצור או ספריי בישול; מפזרים קמח תירס.
מניחים בצק על משטח מקומח קלות. בעדינות לעצב לתוך כדור אפילו, עגול, מבלי לשחרר את כל הבועות בבצק. למתוח צדדים של בצק כלפי מטה כדי להפוך את החלק העליון.
כיכר מקום עם צד חלק על גיליון עוגיות. רסס עם מים קרים. לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם 45 עד 60 דקות או עד הבצק כמעט הוכפל בגודל.
מחממים תנור ל-375 ° f. ריסוס עם מים קרים. עם סכין משונן חדה, לחתוך בזהירות 1/4 אינץ ' חתכים עמוקים דפוס טיק טק הבוהן על גבי כיכר.
מניחים בתנור; תרסיס עם מים קרים.
אופים 35 עד 40 דקות או עד כיכר הוא חום כהה נשמע חלול כאשר טפח.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור; מגניב.