קינמון-צימוקים - עוגיות שיבולת שועל הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 137 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ביצים, סודה לשתייה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוגיות קינמון וצימוקים, עוגיות קינמון וצימוקים טבעוניות, ו עוגיות קינמון וצימוקים.
הוראות
1
תנור חום עד 177°. בקערה גדולה, לנצח סוכר חום וחמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שמנת. במהירות נמוכה, לנצח וניל וביצים עד מעורבב היטב. הכה בקמח, סודה לשתיה, קינמון ומלח עד מעורבב היטב. עם כפית, מערבבים שיבולת שועל, דגנים וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
סוכר חום
קינמון
צימוקים
וניל
חמאה
דגני בוקר
קמח לכל מטרה
ביצה
שיבולת שועל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
תנור
2
על יריעות עוגיות ungreased, טיפה בצק על ידי ערימת כפות על 2 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
אופים 12 עד 15 דקות או עד סט וחום זהוב. מיד להסיר מגיליונות עוגיות כדי מדפי קירור.