קינמון שיבולת שועל פנקייק עם דבש תפוח קומפוט
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פנקייק מחיטה מלאה פלאפי עם קומפוט תפוח קינמון, תפוח קינמון שיבולת שועל חלבון פנקייק, ו פנקייק שיבולת שועל עם קומפוט אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את הסיידר לרתיחה בסיר קטן על חום גבוה; מנמיכים את החום ומבשלים עד מופחת בחצי, 15 עד 18 דקות. מערבבים את הדבש ואת התפוחים, להפחית את החום נמוך ומבשלים עד עבה מספיק כדי המעיל האחורי של כף, על 30 דקות.
בינתיים, לשלב את הקמח, שיבולת שועל, סוכר, אבקת אפייה, קינמון ומלח בבלנדר עד שיבולת השועל הם הקרקע דק.
מוסיפים את החלב, החמאה והביצה ומערבבים עד לקבלת חלקה, משפשפים את צידי הבלנדר מדי פעם.
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-נמוך. עם מגבת נייר, לנגב את השמן על פני השטח של המחבת המחוממת. מצקת 1 כף הבלילה על המחבת כדי להפוך פנקייק. הפוך 4 עד 5 פנקייק יותר, דואג לשמור אותם במרווחים שווים זה מזה. מבשלים עד בועות לשבור את פני השטח של פנקייק ואת החלק התחתון הם חום זהוב, על 2 דקות. הפוך עם מרית ומבשל במשך 1 דקה יותר.
מגישים מיד עם קומפוט אפל, או להעביר מגש לכסות באופן רופף עם נייר כדי להתחמם. חזור עם הבלילה הנותרת, מנגב את המחבת עם מגבת נייר משומנת לפי הצורך.