קיצור דרך הונגרי גולש
קיצור דרך הונגרי גולש עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו צלי בקר עם עצמות, פלפלים, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זרע caraway אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות זרעי קימל עם Dulce de Leche כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. מתכונים דומים: גולש הונגרי I, גולש הונגרי, ו גולש הונגרי.
הוראות
במחבת מכוסה 5 עד 6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 1/2 עד 3 ליטרים מים לרתיחה.
לקלף דק פורסים בצל. לשטוף, גזע, ופלפלי זרע; פרוסה לאורכו לרצועות 1/4 אינץ ' רחב. לשטוף עגבניות הליבה; לחתוך כל אורך לתוך 6 פלחי.
במחבת nonstick 12 אינץ ' או במחבת nonstick 5-6 ליטר על חום גבוה, מערבבים בצל ופלפלי פעמון בשמן עד צליעה, על 5 דקות.
מוסיפים פפריקה וזרע קאראווי; מערבבים.
מוסיפים עגבניות ומרק; מערבבים עד רותחים.
מוסיפים אטריות למים רותחים ומבשלים עד בקושי מכרז לנשוך, כ 5 דקות; לנקז.
בינתיים, להשליך כל שומן מוצק מן צלי ורוטב. לגרד רוטב מבשר ומערבבים עם ירקות במחבת.
חותכים בשר על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. שים פרוסות במחבת; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים עד בשר חם, 5 עד 6 דקות.
יוצקים אטריות חמות על מגש מעוטר. עם מרית רחבה, מחוררת, להרים בשר מחבת ותל על אטריות. ירקות בכפית ורוטב סביב ושוב בשר בקר.