לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו את קיש הברוקולי הדרום-מערבי. מתכון זה מכין 6 מנות עם 357 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש בידכם ביצה, בצק טוויסט לחם תירס, כמון טחון ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחלב התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק אבוקדו כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. 1 אדם התרשם מתכון זה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה מוצק. נסו קיש דרום-מערבי, דרום מערב פהיטה קיש, ו קיש צ'ילי ירוק דרום-מערבי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מגלגלים בצק; נפרשים שכבות (לא נפרדים לרצועות).
מרכיבים שתצטרך
בצק
3
מניחים שכבות לאורך, מקצה לקצה, לתבנית אפייה בגודל 11 על 7 אינץ ' המצופה בתרסיס בישול. קמצוץ מסתיים באמצע כדי חותם; עיתונות בצק עד הצדדים של צלחת. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
מחממים שמן צמחי במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים בצל, שום וג ' לפאו; מטגנים 3 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
6
מוסיפים תירס ואת 5 המרכיבים הבאים (תירס דרך ברוקולי); מטגנים במשך 5 דקות או עד שהירקות רכים ונוזלים מתאדים.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ברוקולי
תירס
7
הסר מהחום, מגניב 5 דקות.
8
שלב חלב, חלבונים, ביצה ומלח; מערבבים היטב עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
חלב
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
9
מפזרים גבינה על בצק. כפית תערובת ברוקולי באופן שווה לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
גבינה
בצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
יוצקים תערובת חלב על תערובת ברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
חלב
11
מניחים צלחת על גיליון אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
12
אופים בחום של 350 למשך 45 דקות; מכסים ואופים 10 דקות נוספות או עד להתייצבות.
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורדו לבן. יין צרפתי מגוון באותה מידה כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא הברון דה שארטרון בורדו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -11 דולר.
הברון דה שארטרון בורדו
האף של פירות אדומים טריים. מבנה נהדר, טאנינים רכים, וגמר טרי של דובדבן ואוכמניות בשלים. אלגנטי ואופייני מאוד לכינוי.הברון דה שארטרון רוז ' משולב באופן אידיאלי עם בקר בגריל, פסטות גבינה או כבש.