קיש לוריין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קיש לוריין. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קצפת, ביצים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. מתכונים דומים: קיש לוריין, קיש לוריין, ו קיש לוריין.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים קמח ומלח.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט מנקה את הצד של הקערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
לאסוף מאפה לכדור. צורה לתוך עגול שטוח על משטח מקומח קלות. לעטוף בניילון נצמד; לקרר כ 45 דקות או עד הבצק הוא מוצק וקר, אך גמיש. זה מאפשר קיצור להיות מעט המשרד, אשר מסייע להפוך את המאפה אפוי יותר קשקשי. אם בקירור ארוך יותר, לתת מאפה לרכך מעט לפני גלגול.
תנור חום עד 218°. עם מערוך מקומח, רול מאפה לתוך עגול 2 אינץ 'גדול יותר הפוך 9 אינץ' קיש צלחת או צלחת עוגת זכוכית. מקפלים מאפה לרביעיות; מניחים בצלחת קיש. להתפתח ולהקל לתוך צלחת, לחיצה בחוזקה על התחתונה בצד. לקצץ קצה תלוי של מאפה 1 אינץ ' מן השפה של צלחת עוגה. מקפלים ומגלגלים מאפה תחת, אפילו עם צלחת; חליל לפי הצורך.
בזהירות קו מאפה עם עובי כפול של נייר, בעדינות הקשה על נייר כדי התחתון בצד של מאפה.
תן לסכל להאריך על קצה כדי למנוע השחמה מוגזמת.
אופים 10 דקות. בזהירות להסיר נייר ואופים 2 עד 4 דקות יותר או עד מאפה רק מתחיל חום הפך להגדיר. אם בועות קרום, בעדינות לדחוף בועות למטה עם גב של כף.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
מפזרים בייקון, גבינה ובצל בקרום העוגה. בקערה בינונית, להכות ביצים מעט; להכות את החומרים מילוי הנותרים.
אופים 45 עד 50 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.