קיש לוריין ללא גלוטן
קיש לוריין ללא גלוטן נטול גלוטן, ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 502 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם בצל, פלפל, לערבבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קיש ללא גלוטן לוריין, לוריין קיש קרפ (ללא תבואה, ללא גלוטן, Paleo, פערים), ו קיש דל פחמימות וללא גלוטן לוריין (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 218°. בקערה בינונית, לחתוך קיצור לתערובת Bisquick, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת סכיני שולחן 2 באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט מנקה את הצד של הקערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
לאסוף מאפה לכדור. בצלחת קיש 9 אינץ ' ungreased, לחץ על מאפה באופן שווה בצד התחתון ומעלה.
אופים 12 עד 14 דקות או עד מאפה רק מתחיל חום מוגדר.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325F.
מפזרים בייקון, גבינה ובצל לקרום. בקערה בינונית, להכות ביצים מעט; להכות את החומרים מילוי הנותרים.
אופים 45 עד 50 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות לפני ההגשה.