קיש של חלוצה אישה
קיש של חלוץ מתכון האישה מוכן בסביבות 1 שעה ו -45 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. במנה עיקרית זו יש 599 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם לבבות ארטישוק, חמאה, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: חלוצה אישה קיש, חלוצה אישה קיש, ו פיוניר אישה שוקו חם.
הוראות
מחממים תנור ל 400 degrees.In מחבת, מטגנים בייקון עד קריספ. להתפורר ולהניח בצד.
יוצקים שומן עודף אבל לא לנקות את המחבת.ממיסים חמאה באותו המחבת.
מוסיפים בצל ומבשלים במשך כמה דקות.
מוסיפים פטריות וארטישוקים ומבשלים עוד כמה דקות. תערובת מלח לפי הטעם.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר במשך כ 20 דקות.
מרדדים את קרום העוגה ולחץ לתוך מחבת טארט צלחת עמוקה. (עשוי גם להשתמש 2 קרום עוגה סטנדרטי עבור מתכון זה. בקערה גדולה, להכות ביצים עם שמנת.
מוסיפים גבינה מגוררת, מלח ופלפל, ומניחים בצד. (
להוסיף פלפל קאיין אם אתה רוצה בעיטה קטנה.) עם כפית מחוררת, מוסיפים תערובת פטריות לתערובת ביצה / שמנת. מערבבים יחד.
מוסיפים פטרוזיליה או עירית, אם תרצה.
יוצקים לתוך קרום העוגה ולחץ כדי להטביע מרכיבים. מכסים באופן רופף בנייר כסף, מניחים על תבנית אפייה, ואופים ב 400 מעלות במשך 1 שעה.
אופים קצת יותר אם קיש הוא jiggly יתר על המידה.
הסר מהתנור ולאפשר להגדיר במשך עשר דקות לפני ההגשה.
הסר קיש מן המחבת לחתוך לתוך טריזים.