קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות11
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קישואים אפויים, פנקייק תפוחי אדמה ורוזמרין

קישואים אפויים, פנקייק תפוחי אדמה ורוזמרין
אם יש לך סלמון, חלבונים ביצה, קישואים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו צ'יפס רוזמרין בטטה אפוי, שום רוזמרין אפוי צ'יפס בטטה, ו רוזמרין פריך פרמזן צ'יפס בטטה אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
להניח את תפוחי האדמה, קישואים, בצל על 2 מגבות מטבח. הביאו את פינות המגבות יחד וסחטו את הלחות מהירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
תפוח אדמהתפוח אדמה
קישואיםקישואים
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
4
מניחים את הירקות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים את השום, פירורי לחם, פרמזן, רוזמרין קצוץ, חלבונים ביצה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
חלבוניםחלבונים
פרמזןפרמזן
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
פלפלפלפל
מלחמלח
6
מערבבים היטב עד שכל החומרים משולבים.
7
במחבת 12 אינץ', מחממים את השמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את תערובת הירקות למחבת. באמצעות מרית, לחץ על התערובת באופן שווה לתוך המחבת. מבשלים 6 דקות או עד קצה התערובת רק מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת
9
מניחים בתנור ואופים במשך 20 עד 25 דקות או עד העליון של פנקייק מתחיל חום ואת הקצוות הם פריכים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
אפשר פנקייק להתקרר במשך כ 5 דקות. החלק את הפנקייק מתוך המחבת על קרש חיתוך לחתוך טריזים ולסדר על מגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מחבתמחבת
11
מקשטים עם גבעולים רוזמרין ומגישים עם גבינת שמנת סלמון מעושן.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
גבינת שמנתגבינת שמנת
רוזמריןרוזמרין
12
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה