קישואים בודדים, לימון וריקוטה גלטות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קישואים בודדים, לימון, ו Ricotta Galettes. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו את פלר דה סאל, מי קרח, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קישואים בודדים, לימון וריקוטה גלטות, גלטות ריקוטה אוכמניות, ו גלטות שוקולד, תות וריקוטה.
הוראות
מקציפים קמח ומלח במדיומבול. באמצעות קצות האצבעות, לשפשף את החמאה בתערובת פלור עד צורות ארוחה גסה.
הוסף 4 כפות מי קרח, 1 כף מזדמניםכל פעם, ערבוב עד הבצק formsmoist גושים, והוספת יותר מים byteaspoonfuls לפי הצורך אם הבצק יבש מדי.טופס בצק לתוך 2 כדורים; לשטח כל intodisk. לעטוף בניילון נצמד ולהתקרר לפחות 30 דקות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 2days קדימה. שמור צונן.
בואו לעמוד בחדר 15 דקות לפני מתגלגל החוצה.
מניחים קישואים בקולנדרסט מעל קערה גדולה.
מפזרים מלח 3 / 4tespoon וזורקים למעיל.
תן drain30 דקות. עבודה בקבוצות, squezezucchini במגבת מטבח כדי להסיר asmuch נוזלי ככל האפשר.
ממיסים 2 כפות חמאה עם שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
Addonion ו sauté עד רך שקוף, כ 7 דקות.
להוסיף שום ו sauté untilfragrant, על 30 שניות.
מוסיפים מיץ לימון קישואים; להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשלים עד קישואים הוא מכרז, ערבוב מדי פעם, כ 12 דקות.מגניב לטמפרטורת החדר.
גבינת ריקוטה Whisk, 1/3 כוס פרמזן, ביצה, קליפת לימון, 1/2 כפית פלפל, ומכתים 1/2 כפית מלח בקערה בינונית.מערבבים בתערובת קישואים מקוררת.
מחממים תנור ל 218°. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
רולאוט 1 דיסק בצק לעובי 1/8 אינץ'. Using6 אינץ ' קוטר צלחת, לגזור 3 doughrounds. חזור עם הבצק שנותר.
מניחים 3 סיבובי בצק על כל תבנית אפייה.
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה.כף 1/2 כוס מילוי למרכז של 1 doughround, עוזב 1 1/4 - כדי 1 1/2 אינץ גבול.בזהירות לקפל את הגבול, קפל doughedges כדי ליצור מאפה עגול עם about2 עד 21/2 אינץ ' של מילוי חשוף במרכז.חזור עם המילוי הנותרים doughrounds.
מברשת קרום עם חמאה מומסת.
טפטוף כל מילוי מותך באטראובר במרכזים.
מפזרים galettesעם הנותרים 1/4 כוס פרמזן.
מפזרים קלות עם פלר דה סאל.
אופים גלטות 15 דקות. טמפרטורת השזור עד 191°.
אופים untilcrust הוא זהוב ומילוי מוגדר ומתחיללהתחיל חום, כ 25 דקות יותר. Runspatula תחת גלטות כדי לשחרר.
תן מנוחה 5minutes. האם קדימה יכול להתבצע 4 hoursahead.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
מגישים גלטות בודדות חם או בטמפרטורת חדר.
* סוג של מלח ים; זמין בכמה סופרמרקטים בחנויות מזון מיוחדות.
רוזה היא זיווג פופולרי בקיץ, אבל זה גם deliciouswine ליהנות כל השנה. עם ארוחה זו, אנחנו אוהבים את 2007 " סבין&148; rosé ($1
הכינוי הצרפתי "קוטו ד' אייקס-אן-פרובנספלאסיון". Strawberryflavors מרענן של תערובת סירה-Grenache זה pairnicely עם galettes. כאשר אתה נמצא thestore, יש לזכור כי תצטרך מספיק כדי לשרת את האורחים שלך ולהשתמש thesauce לאגסים.