לינגוויני עם נקניק וקייל
לינגוויני עם נקניק וכרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. אם יש לך בצל, שמן זית, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לינגוויני עם נקניק וקייל, לינגוויני עם נקניק עוף איטלקי, עגבניות ומרק קייל, ו לינגוויני עם צדפות, נקניק בזיליקום עוף, עגבניות וקייל.
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 3 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים לינגוויני ומערבבים מדי פעם עד בקושי מכרז לנשוך, 8 עד 11 דקות.
בינתיים, לשטוף כרוב; לקצץ ולהשליך גבעולים קשים.
חותכים עלים לרוחב לרצועות 1/4 אינץ ' רחב. לשטוף, גזע, פלפל זרע; לחתוך לאורכו לרסיסים 1/4 אינץ 'רחב 2 אינץ' ארוך. לקלף דק פורסים בצל. מקלפים שום וטחון. פרוס נקניקיות באלכסון 1/4 אינץ עבה.
במחבת nonstick 12 אינץ ' או מחבת 5-6 ליטר על חום גבוה, מערבבים נקניקיות בשמן זית עד שחום קל, 2-3 דקות.
מוסיפים פלפל, בצל, שום, פתיתי צ ' ילי; מערבבים עד בצל מתחיל חום, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים כרוב ומערבבים עד נבול, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים מרק ומערבבים עד רותחים.
מסננים פסטה וחוזרים למחבת.
מוסיפים תערובת נקניק, גבינה, מלח ופלפל לפי הטעם. (אם הפסטה התקררה, מערבבים מעל חום בינוני עד חם.)
יוצקים לתוך קערה רחבה או להפיץ באופן שווה בין צלחות.
וריאציה: תחליף חתיכות של עצמות, ירכיים עוף עור לנקניקיות וירקות חרדל,chard שוויצרי, או תרד לכרוב.