קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות73
מגזין

לינגוויני עם נקניק וקייל

לינגוויני עם נקניק וקייל
לינגוויני עם נקניק וכרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. אם יש לך בצל, שמן זית, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לינגוויני עם נקניק וקייל, לינגוויני עם נקניק עוף איטלקי, עגבניות ומרק קייל, ו לינגוויני עם צדפות, נקניק בזיליקום עוף, עגבניות וקייל.

הוראות

1
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 3 ליטרים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים לינגוויני ומערבבים מדי פעם עד בקושי מכרז לנשוך, 8 עד 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3
בינתיים, לשטוף כרוב; לקצץ ולהשליך גבעולים קשים.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
4
חותכים עלים לרוחב לרצועות 1/4 אינץ ' רחב. לשטוף, גזע, פלפל זרע; לחתוך לאורכו לרסיסים 1/4 אינץ 'רחב 2 אינץ' ארוך. לקלף דק פורסים בצל. מקלפים שום וטחון. פרוס נקניקיות באלכסון 1/4 אינץ עבה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
בשר טחוןבשר טחון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
במחבת nonstick 12 אינץ ' או מחבת 5-6 ליטר על חום גבוה, מערבבים נקניקיות בשמן זית עד שחום קל, 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים פלפל, בצל, שום, פתיתי צ ' ילי; מערבבים עד בצל מתחיל חום, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים כרוב ומערבבים עד נבול, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
8
מוסיפים מרק ומערבבים עד רותחים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
9
מסננים פסטה וחוזרים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים תערובת נקניק, גבינה, מלח ופלפל לפי הטעם. (אם הפסטה התקררה, מערבבים מעל חום בינוני עד חם.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
11
יוצקים לתוך קערה רחבה או להפיץ באופן שווה בין צלחות.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
וריאציה: תחליף חתיכות של עצמות, ירכיים עוף עור לנקניקיות וירקות חרדל,chard שוויצרי, או תרד לכרוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה
ירוק חרדלירוק חרדל
Chard שוויצריChard שוויצרי
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
כרובכרוב