קישואים גראטן
זוקיני גראטן עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 241 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו אלט, עמילן תפוחי אדמה, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. וזה די טוב. נסו קישואים ופומודורי Gratinati (קישואים ועגבניה Gratin), קישואים גראטן, ו קישואים גראטן (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הקישואים במסננת, את המפזרים על המלח. לזרוק מעיל באופן שווה עם מלח ולהשאיר את הקישואים במסננת להגדיר מעל קערה במשך שעה אחת. המלח לא רק עונה הקישואים הוא שואב מים נוספים, מניעת gratin שלך מלקבל רטוב.
הוסף את gruyere, עמילן תפוחי אדמה ואגוז מוסקט הקרקע לקערה ולזרוק לשלב באופן שווה. מחממים התנור ל 350 מעלות F (175 C).השתמש בידיים שלך כדי לסחוט את המים העודפים מהקישואים, ולאחר מכן לארגן 1/3 מהם בשכבה אחת בצלחת בטוחה בתנור עם צדדים גבוהים. לכסות עם 1/3 של הגבינה. לעשות שתי שכבות נוספות לסירוגין של קישואים וגבינה, ואז לשפוך את הקרם באופן שווה על הכל.
מניחים את gratin בתנור ואופים עד קישואים הוא רך והגבינה למעלה יש השחמה.