קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

קישואים וגבינת עיזים קיש ללא סרטנים

קישואים וגבינת עיזים קיש ללא סרטנים
אם יש לכם פלפל, בצל, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו גבינת עיזים - אספרגוס קיש ללא סרטנים, קיש ללא קרום עם גבינת עיזים & בצל ירוק, ו רוזמרין לבנדר וגבינת עז קיש ללא סרטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. לגרוס את הדלעת על החורים הגדולים של פומפיה תיבת, לתוך מסננת.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
מסננתמסננת
תנורתנור
2
מפזרים מלח כף גדוש וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
3
מניחים בכיור ולנקז במשך 15 דקות. לשטוף את הסחיטה בחוזקה, על ידי קומץ, כדי להסיר עודף מים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
בינתיים, לפלח לחם לפירורים במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
5
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני; להוסיף פירורי לחם ומערבבים עד קלוי שווה, כ 5 דקות. באופן שווה להפיץ פירורים בכוס 9 אינץ ' או מחבת פאי קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
שמן זיתשמן זית
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי קרמיקהטופס פאי קרמיקה
מחבתמחבת
6
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
7
למחוק את המחבת, להוסיף הנותרים 2 כפות שמן, בצל ושום ועונה עם 1/2 כפית מלח, לבשל על חום בינוני-גבוה, עד בצל מתחילים חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את הקישואים, ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות. מערבבים פטרוזיליה, שמיר ומרז ' ורם או אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
קישואיםקישואים
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
שמירשמיר
9
הסר מהחום, להתקרר מעט.
10
להקציף חצי וחצי, ביצים וחלמונים בכוס מדידת זכוכית גדולה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מקציףמקציף
11
מורחים את תערובת קישואים במחבת מוכנה. להתפורר גבינת עיזים ופיזור שווה על הירקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ירקירק
קישואיםקישואים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מפזרים Gruyere על גבי ושופכים את פודינג מעל הסתימות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
GruyereGruyere
13
אופים עד הקיש הוא רק להגדיר במרכז, על 40 עד 50 דקות. מגניב לגמרי על המדף לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. הסופר של שאטו בלוויו בורדו עם ציון של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur
Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur
אבן אודם יפה, נוצצת ואלגנטית ??צבע. אף עשיר ורב עוצמה של פירות אדומים, עם הערות וניל קלוי. עדין על החיך, וודי, עם ניחוחות של ליקריץ ופירות אדומים, מתובל דק, עם גימור ארוך וטאני.