קישואים לינגוויני עם עשבי תיבול
לינגוויני זוקיני עם עשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 534 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו קישואים, מלח ופלפל, לינגוויני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו קישואים לינגוויני עם עשבי תיבול, לינגוויני עם עגבניות, קישואים ועשבי תיבול, ו לינגוויני עם עגבניות, קישואים ועשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות mandoline, julienne זוקיני לאורך, לעצור כאשר אתה מגיע למרכזי מוזנח. אתה צריך 12 כוסות ארוזות של גדילי קישואים.
במחבת גדולה מאוד, עמוקה, להמיס את החמאה.
מוסיפים את הקישואים ואת הבצלצלים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים מעל חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הקישואים הוא רק התרכך, על 8 דקות.
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
מוסיפים את הפסטה למחבת יחד עם טרגון קצוץ, טימין, גרידת לימון גבינת פקורינו וזורקים היטב.
מוסיפים את מי הפסטה השמורים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד שהרוטב מתעבה מעט, כ -3 דקות.
העברה לצלחות, מקשטים עם טרגון וגבינה מגוררת ומגישים.