קישואים ממולאים עם פירורי לחם גביני
קישואים ממולאים עם פירורי לחם גביני יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם יין, פלפל, לחם בן יום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה די טוב. נסו אנצ'ילדה גבינה ממולאת קישואים, קישואים מפוחלצים ים תיכוניים גביני, ו בייקון גביני ותירס ממולאים קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים לחם במעבד מזון; דופק עד שפירורים עדינים נוצרים. תניח בצד.
חותכים קישואים חצי לאורכו; לגרוף את עיסת, משאיר קליפה עבה 1/4 אינץ'. קוצצים עיסת.
מניחים חצאי קישואים, לחתוך צדדים, על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף; מפזרים 1/8 מלח כפית ופלפל 1/4 כפית.
מחממים שמן וחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים עיסת קישואים ובצל; מטוגנים 5 דקות.
להוסיף 1/4 הנותרים מלח כפית, נשאר 1/4 כפית פלפל, לבבות ארטישוק, טימין, ושום; לבשל 45 שניות.
מוסיפים יין; מבשלים 1 דקה או עד שרוב הנוזל מתאדה.
מערבבים פירורי לחם ותערובת בצל בקערה גדולה; מערבבים בגבינה ובמרכיבים הנותרים. כפית 1/2 תערובת פירורי לחם כוס לתוך כל קונכיית קישואים.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד רק במכרז.