קושירגיל
מוכן ב23 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קישואים מפורקים בפירורי לחם

קישואים מפורקים בפירורי לחם
קישואים מפורקים בפירורי לחם דורשים בערך 23 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך בצל, כפית שמן זית, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לך על ידי הו הירקות שלי. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קישואים מפורקים בפירורי לחם, מחבת מניקוטי מפורקת עם אטריות קישואים, ו מניקוטי תרד מפורק עם תפוחי אדמה ספירליים וקישואים.

הוראות

1
מניחים חתיכות לחם במעבד מזון ומעבדים עד שפירורים עדינים נוצרים.
מרכיבים שתצטרך
2
חום 1 כפית שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, מתערבל למעיל.
מרכיבים שתצטרך
3
הוסף פירורי לחם, תיבול איטלקי, וקמצוץ של מלח; לבשל עד השחמה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
להעביר פירורי לחם לקערה בזהירות למחוק מחבת.
מרכיבים שתצטרך
5
חום שנותר שמן זית במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים בצל ומבשלים 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים קישואים ומבשלים 10-12 דקות יותר, ממשיכים לערבב מדי פעם, עד ירקות זהובים בצבע חום וקישואים התרכך.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם העליון עם תערובת פירורי לחם וגבינת פרמזן לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך