קישואים פפרדלה עם ויניגרט עגבניות קלוי, ארוגולה וגבינת פטה
זוקיני פפרדלה עם ויניגרט עגבניות קלוי, גבינת ארוגולן וגבינת פטה עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו פטה, חומץ בלסמי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פפרדלה עם סקווש חורף צלוי, ארוגולה וצנוברים, לחם זוקיני צלוי עם חומוס, ארוגולה, גבינת עיזים ושקדים, ו קישואים בגריל עם עגבניות מהירות - רוטב זית וגבינת פטה.
הוראות
1
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
כדי להפוך את הרוטב, בקערה קטנה לערבב את החומץ, חרדל, דבש ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חרדל
חומץ
דבש
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
להקציף ב 3 כפות שמן זית. מתבלים עם ההתלהבות והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פלפל
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
באמצעות מנדולינה, לחתוך את הקישואים לאורך לתוך 1/8 אינץ ' עבה pappardelle הפיכת קישואים חיתוך על 4 צדדים רק עד הזרעים במרכז הם הגיעו. השליכו את המרכזים.
מרכיבים שתצטרך
Pappardelle
קישואים
זרעים
ציוד שתשתמש בו
מנדולינה
5
בקערה קטנה לשלב את השום, טימין, רוזמרין, ופפריקה עם כף הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
רוזמרין
פפריקה
שום
טימין
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מורחים את פרוסות הקישואים על תבנית אפייה גדולה ומברישים אותם בתערובת השום. לצלות במשך 3 דקות עד חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
שום
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
מעיל עגבניות שרי עם תערובת השום הנותרת בקערה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שרי
שום
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
שים אותם על תבנית אפייה אחרת לצלות במשך 1 עד 2 דקות או עד כמה עורות פופ והעגבניות לקבל קרמל מעט.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
פופ
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
שים את ארוגולה בקערת הגשה, למעלה עם קישואים ועגבניות.