קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קישוט עץ עוגיות חג

קישוט עץ עוגיות חג
קישוט לעוגיות לחג עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 709 קלוריות. אם יש לכם תמצית vanillan, מקלות אפייה חמאה טעם כל ירקות קיצור, אבקת מרנגוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות . נסו קישוט מרכזי אכיל לעץ חג המולד, לחם עץ חג, ו עץ גבינה חג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח ומלח בקערה גדולה. לנצח קיצור, סוכר ווניל בקערה גדולה נפרדת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב. מקציפים חלמונים ומיץ תפוזים. מערבבים בהדרגה בתערובת קמח כדי ליצור בצק רך. מחלקים את הבצק ל 4 חלקים שווים, מעצבים כל אחד לדיסק. לעטוף בניילון נצמד. צ ' יל 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
קיצורקיצור
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו אפיית גיליונות עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
מרדדים בצק, חתיכה אחת בכל פעם, עד עובי 1/4 אינץ ' על משטח מקומח.*** לשמור על הבצק שנותר מקורר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
4
לגזור בסך הכל 24 עוגיות, באמצעות 2 חותכני עוגיות הגדולים 4 פעמים כל אחד ואת 8 חותכי עוגיות שנותרו 2 פעמים כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
5
אופים על דפי אפייה מוכנים, 16 דקות עבור עוגיות קטנות, 18 דקות עבור עוגיות גדולות, או עד הקצוות מתחילים חום ומרכזים מוגדרים. (קבוצת עוגיות בגודל דומה על אותו גיליון אפייה אפילו לאפייה.) בזהירות להחליק עוגיות אפויות על נייר קלף על משטח העבודה. עוגיות עשויות להיות שבריריות בזמן שהן חמות. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
מערבבים אבקת סוכר ואבקת מרנג בקערה גדולה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
הוסף מים. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות נוקשות טופס, על 5 עד 7 דקות. במידת הצורך, מוסיפים אבקת סוכר או מים נוספים כדי להגיע לעקביות ההתפשטות הרצויה. (לשמור על ציפוי מכוסה במטלית לחה כדי למנוע התקשות.) שמור את אחד העוגיות בגודל הקטן ביותר לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציפויציפוי
עוגיותעוגיות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
8
מורחים הדובדבן על עוגיות שנותרו, מיד ציפוי עם ממטרה המעצב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריותסוכריות
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים
ציפויציפוי
9
מניחים את אחד העוגיות בגודל הגדול ביותר על מגש דקורטיבי להתחיל הרכבה. כף על 1 כף הנותרים הדובדבן על מרכז העוגיה. חזור לערום עוגיות נוספות 22 על גבי, על ידי הפחתת גודל, סיבוב כל עוגייה מעט כדי stagger נקודות של כוכבים. כדי להשלים קישוט, להחזיק עוגיות קטנות שמורות על ידי הקצוות שלה ואת המעיל הן בצד עם ציפוי. לקשט לפי הצורך. לעמוד זקוף על גבי עץ, אבטחת עם טיפה קטנה של זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
עוגיותעוגיות
ציפויציפוי
10
בואו לעמוד עד הדובדבן הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.