קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות29
מגזין

קישוט שולחן-Candy Castle Cake

קישוט שולחן-Candy Castle Cake
Tablescape המרכזי - עוגת Candy Castle עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 137 גרם של שומן, וסך הכל 4157 קלוריות. אם יש לכם סוכריות ג'לי קטע כתום, סוכריות תות, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-20 דקות. נסו עוגת טירת זנגביל, עוגת הטירה של ימי הביניים, ו עוגת הטירה של אביר (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 2 (7 על 3 אינץ') high square cake pans Extra-large muffin pan 7-inch square cardboard cake board 3-inch round cardboard cake board Resealable שקית פלסטיק
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
בישול פולנטהבישול פולנטה
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס כל מחבת עוגה ו 1 של כוסות מחבת מאפין עם ספריי בישול nonstick. מעיל את המחבתות קלות עם קמח, הקשה על עודף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
בקערה של מיקסר עומד, לשלב את תערובת העוגה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, ומערבבים לשלב. לאט להוסיף את חלב החמאה ומערבבים על בינוני במשך 2 דקות, עד משולב היטב. מלא כל מחבת מוכנה כוס מאפין 2/3 של הדרך לפסגה.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים במשך 30 עד 50 דקות או עד צמרות זהובות חום וקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. העוגה הגדולה תיקח קרוב יותר ל -50 דקות, בעוד מאפין יהיה קרוב יותר ל -15 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את העוגות מן המחבתות מגניב לחלוטין, בצד ימין למעלה, על מתלה קירור חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הדובדבן המלכותי: בקערה בינונית להכות יחד את הסוכר של ממתקים, אבקת מרנג ומיץ לימון עם מערבל יד או מקציף, ולאט לאט להוסיף חלק מהמים עד חלקה. המשך להוסיף מים על ידי כפית עם המקצף פועל עד טיפות הדובדבן מן המקצף, אבל מחזיק קו כאשר נמשך עם החלק האחורי של כף. למלא את התיק הניתן לאגירה עם זיגוג מלכותי ולחתוך את הפינה כאשר מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
כדי להרכיב: באמצעות מברשת מאפה נקי, לייפות קלות את קונוסי הסוכר עם ג ' ל צנרת. החזק את קונוסים על צלחת ומפזרים כל אחד עם זורה ורוד וכתום. ודא קונוסים מצופים לחלוטין עם nonpareils. הניחו בצד להתייבש מעט.
מרכיבים שתצטרך
קונוסים סוכרקונוסים סוכר
NonpareilsNonpareils
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
8
באמצעות סכין משונן, מפלס את צמרות כל אחת מהעוגות המרובעות ואת המאפין. לדבוק 1 עוגה מרובעת ללוח עוגת קרטון מרובע 7 אינץ', ואת עוגת מאפין ללוח עוגת קרטון עגול 3 אינץ ' עם טיפה של ציפוי. שים שכבה של ציפוי על גבי עוגה מרובעת ולשים את השכבה השנייה על גבי זה. קרח שתי עוגות עם שכבה דקה של ציפוי ולשים במקרר להגדיר כ -15 דקות. קרח את העוגות שוב עם שכבה עבה מעט של ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
9
ללוש את הפונדנט כדי להפוך אותו גמיש יותר. על משטח נקי מאובק עם עמילן תירס לרדד 3/4 של פונדנט לעובי 1/4 אינץ'. הרם עם הגב של הידיים שלך ולשים אותו מעל מרכז העוגה המרובעת חלבית. בעדינות אבק את הידיים עם קורנפלור, להחליק את הפונדנט למטה ומסביב לצדדים של עוגה. הרם את העוגה וקצץ את הפונדנט העודף קרוב ללוח העוגה עם מספריים מטבח או סכין קילוף. חזור עם עוגת מאפין קטנה ואת הפונדנט שנותר, ואז למקם אותו על גבי העוגה מרובע.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
צינור חרוז קטן של הדובדבן המלכותי סביב הבסיס של כל חרוט סוכר ולשים 1 על כל פינה של העוגה מרובע 1 על גבי המרכז של עוגת מאפין עגולה קטנה. באמצעות הדובדבן המלכותי עבור ' דבק ' לדבוק סוכריות שוש אנכית סביב הצדדים של העוגה הקטנה עגול, קרוב לחלק העליון של העוגה, ריווח אותם החוצה. קח 2 ורוד ו 1 כתום ליקוריץ פיתולים לסובב אותם יחד כדי ליצור 1 קשת טוויסט. חזור עם הפיתולים הנותרים. Secure שוש מתפתל אנכית אל 4 הקצוות הפינתיים של העוגה עם זיגוג מלכותי קיסמים, במידת הצורך. זה צריך לכסות את הקצה מהחלק התחתון של העוגה לראש.
מרכיבים שתצטרך
שוש פיתוליםשוש פיתולים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
11
חותכים 2 סוכריות חמוץ כתום ב 1/2 לאורך האלכסון ולשים כל 1/2 על גבי פיתולי שוש. מסדרים 5 סוכריות כתומות (Spree) בקו אופקי לעבר החלק העליון של 1 צד של העוגה. זה יהיה החלק הקדמי של העוגה. צרף את הסוכריות תות דובדבן דפוס רשת קרוב לתחתית העוגה, מתחת לקו של סוכריות כתומות כדי ליצור פתח.
מרכיבים שתצטרך
שוש פיתוליםשוש פיתולים
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
12
חותכים את הסוכריות הכתומות החמוצות שנותרו ב 1/2 באלכסון, ודבק כל 1/2 על גבי הפתח, הצביע כלפי מעלה. דבק את החניכיים אנכית לאורך הקצוות העליונים של העוגה המרובעת ועל הקצה העליון של עוגת מאפין עגולה מוודא להשאיר רווח 1/2 אינץ ' בין כל אחד. דבק את הסוכריות מקטע כתום, שטוח קצה למטה, לאורך כל הקצה התחתון של העוגה מרובע, אבל לא מעל הדלת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
13
תן את הדובדבן לשבת 1 שעה להתייבש לפני העברת המרכזי אל מעמד עוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
14
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס כל מחבת עוגה ו 1 של כוסות מחבת מאפין עם ספריי בישול nonstick. מעיל את המחבתות קלות עם קמח, הקשה על עודף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
בקערה של מיקסר עומד, לשלב את תערובת העוגה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
16
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, ומערבבים לשלב. לאט להוסיף את חלב החמאה ומערבבים על בינוני במשך 2 דקות, עד משולב היטב. מלא כל מחבת מוכנה כוס מאפין 2/3 של הדרך לפסגה.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
אופים במשך 30 עד 50 דקות או עד צמרות זהובות חום וקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. העוגה הגדולה תיקח קרוב יותר ל -50 דקות, בעוד מאפין יהיה קרוב יותר ל -15 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את העוגות מן המחבתות מגניב לחלוטין, בצד ימין למעלה, על מתלה קירור חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
18
הדובדבן המלכותי: בקערה בינונית להכות יחד את הסוכר של ממתקים, אבקת מרנג ומיץ לימון עם מערבל יד או מקציף, ולאט לאט להוסיף חלק מהמים עד חלקה. המשך להוסיף מים על ידי כפית עם המקצף פועל עד טיפות הדובדבן מן המקצף, אבל מחזיק קו כאשר נמשך עם החלק האחורי של כף. למלא את התיק הניתן לאגירה עם זיגוג מלכותי ולחתוך את הפינה כאשר מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
19
כדי להרכיב: באמצעות מברשת מאפה נקי, לייפות קלות את קונוסי הסוכר עם ג ' ל צנרת. החזק את קונוסים על צלחת ומפזרים כל אחד עם זורה ורוד וכתום. ודא קונוסים מצופים לחלוטין עם nonpareils. הניחו בצד להתייבש מעט.
מרכיבים שתצטרך
קונוסים סוכרקונוסים סוכר
NonpareilsNonpareils
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
20
באמצעות סכין משונן, מפלס את צמרות כל אחת מהעוגות המרובעות ואת המאפין. לדבוק 1 עוגה מרובעת ללוח עוגת קרטון מרובע 7 אינץ', ואת עוגת מאפין ללוח עוגת קרטון עגול 3 אינץ ' עם טיפה של ציפוי. שים שכבה של ציפוי על גבי עוגה מרובעת ולשים את השכבה השנייה על גבי זה. קרח שתי עוגות עם שכבה דקה של ציפוי ולשים במקרר להגדיר כ -15 דקות. קרח את העוגות שוב עם שכבה עבה מעט של ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
21
ללוש את הפונדנט כדי להפוך אותו גמיש יותר. על משטח נקי מאובק עם עמילן תירס לרדד 3/4 של פונדנט לעובי 1/4 אינץ'. הרם עם הגב של הידיים שלך ולשים אותו מעל מרכז העוגה המרובעת חלבית. בעדינות אבק את הידיים עם קורנפלור, להחליק את הפונדנט למטה ומסביב לצדדים של עוגה. הרם את העוגה וקצץ את הפונדנט העודף קרוב ללוח העוגה עם מספריים מטבח או סכין קילוף. חזור עם עוגת מאפין קטנה ואת הפונדנט שנותר, ואז למקם אותו על גבי העוגה מרובע.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
22
צינור חרוז קטן של הדובדבן המלכותי סביב הבסיס של כל חרוט סוכר ולשים 1 על כל פינה של העוגה מרובע 1 על גבי המרכז של עוגת מאפין עגולה קטנה. באמצעות הדובדבן המלכותי עבור ' דבק ' לדבוק סוכריות שוש אנכית סביב הצדדים של העוגה הקטנה עגול, קרוב לחלק העליון של העוגה, ריווח אותם החוצה. קח 2 ורוד ו 1 כתום ליקוריץ פיתולים לסובב אותם יחד כדי ליצור 1 קשת טוויסט. חזור עם הפיתולים הנותרים. Secure שוש מתפתל אנכית אל 4 הקצוות הפינתיים של העוגה עם זיגוג מלכותי קיסמים, במידת הצורך. זה צריך לכסות את הקצה מהחלק התחתון של העוגה לראש.
מרכיבים שתצטרך
שוש פיתוליםשוש פיתולים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
23
חותכים 2 סוכריות חמוץ כתום ב 1/2 לאורך האלכסון ולשים כל 1/2 על גבי פיתולי שוש. מסדרים 5 סוכריות כתומות (Spree) בקו אופקי לעבר החלק העליון של 1 צד של העוגה. זה יהיה החלק הקדמי של העוגה. צרף את הסוכריות תות דובדבן דפוס רשת קרוב לתחתית העוגה, מתחת לקו של סוכריות כתומות כדי ליצור פתח.
מרכיבים שתצטרך
שוש פיתוליםשוש פיתולים
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
24
חותכים את הסוכריות הכתומות החמוצות שנותרו ב 1/2 באלכסון, ודבק כל 1/2 על גבי הפתח, הצביע כלפי מעלה. דבק את החניכיים אנכית לאורך הקצוות העליונים של העוגה המרובעת ועל הקצה העליון של עוגת מאפין עגולה מוודא להשאיר רווח 1/2 אינץ ' בין כל אחד. דבק את הסוכריות מקטע כתום, שטוח קצה למטה, לאורך כל הקצה התחתון של העוגה מרובע, אבל לא מעל הדלת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
25
תן את הדובדבן לשבת 1 שעה להתייבש לפני העברת המרכזי אל מעמד עוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים

מרכיבים

5911 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')18ממתקים ורודים מצופה סוכריות שוש (מומלץ: טוב ושפע)ממתקים ורודים מצופה סוכריות שוש (מומלץ: טוב ושפע)51ממתקים לבנים מצופה מסטיק (מומלץ: Chiclets)ממתקים לבנים מצופה מסטיק (מומלץ: Chiclets)5סוכריות דובדבן (מומלץ: התפרצויות כוכבים)סוכריות דובדבן (מומלץ: התפרצויות כוכבים)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר ממתקיםסוכר ממתקים6קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)10שרימפס וורידיםקמח לכל מטרה, למחבתותקמח לכל מטרה, למחבתות907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ציפוי לבןציפוי לבן2קילוגרםהחבילה מוכנה לשימוש לבן התגלגל ציפוי פונדנט (זמין בחנויות מלאכה)החבילה מוכנה לשימוש לבן התגלגל ציפוי פונדנט (זמין בחנויות מלאכה)21סוכריות ג'לי כתומותסוכריות ג'לי כתומות11 כף אורגנו מיובשעבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן12קשת ליקוריץ פיתולים, 8 ורוד ו 4 כתום (מומלץ: Swizzles)קשת ליקוריץ פיתולים, 8 ורוד ו 4 כתום (מומלץ: Swizzles)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאבקת מרנגאבקת מרנג591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכריות ורוד וכתום nonpareilסוכריות ורוד וכתום nonpareil3סוכריות חמוצות כתומות (מומלץ: התפרצויות כוכבים)סוכריות חמוצות כתומות (מומלץ: התפרצויות כוכבים)5סוכריות כתומות (מומלץ: מסע)סוכריות כתומות (מומלץ: מסע)4סוכריות תות (מומלץ: התפרצויות כוכבים)סוכריות תות (מומלץ: התפרצויות כוכבים)5קונוסים סוכרקונוסים סוכר72 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים1קילוגרםתיבות תערובת עוגה צהובהתיבות תערובת עוגה צהובה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרצנרת ג'לצנרת ג'ל