קישוט שולחן-Candy Castle Cake
Tablescape המרכזי - עוגת Candy Castle עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 137 גרם של שומן, וסך הכל 4157 קלוריות. אם יש לכם סוכריות ג'לי קטע כתום, סוכריות תות, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-20 דקות. נסו עוגת טירת זנגביל, עוגת הטירה של ימי הביניים, ו עוגת הטירה של אביר (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 2 (7 על 3 אינץ') high square cake pans Extra-large muffin pan 7-inch square cardboard cake board 3-inch round cardboard cake board Resealable שקית פלסטיק
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס כל מחבת עוגה ו 1 של כוסות מחבת מאפין עם ספריי בישול nonstick. מעיל את המחבתות קלות עם קמח, הקשה על עודף.
בקערה של מיקסר עומד, לשלב את תערובת העוגה עם חמאה.
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, ומערבבים לשלב. לאט להוסיף את חלב החמאה ומערבבים על בינוני במשך 2 דקות, עד משולב היטב. מלא כל מחבת מוכנה כוס מאפין 2/3 של הדרך לפסגה.
אופים במשך 30 עד 50 דקות או עד צמרות זהובות חום וקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. העוגה הגדולה תיקח קרוב יותר ל -50 דקות, בעוד מאפין יהיה קרוב יותר ל -15 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את העוגות מן המחבתות מגניב לחלוטין, בצד ימין למעלה, על מתלה קירור חוט.
הדובדבן המלכותי: בקערה בינונית להכות יחד את הסוכר של ממתקים, אבקת מרנג ומיץ לימון עם מערבל יד או מקציף, ולאט לאט להוסיף חלק מהמים עד חלקה. המשך להוסיף מים על ידי כפית עם המקצף פועל עד טיפות הדובדבן מן המקצף, אבל מחזיק קו כאשר נמשך עם החלק האחורי של כף. למלא את התיק הניתן לאגירה עם זיגוג מלכותי ולחתוך את הפינה כאשר מוכן לשימוש.
כדי להרכיב: באמצעות מברשת מאפה נקי, לייפות קלות את קונוסי הסוכר עם ג ' ל צנרת. החזק את קונוסים על צלחת ומפזרים כל אחד עם זורה ורוד וכתום. ודא קונוסים מצופים לחלוטין עם nonpareils. הניחו בצד להתייבש מעט.
באמצעות סכין משונן, מפלס את צמרות כל אחת מהעוגות המרובעות ואת המאפין. לדבוק 1 עוגה מרובעת ללוח עוגת קרטון מרובע 7 אינץ', ואת עוגת מאפין ללוח עוגת קרטון עגול 3 אינץ ' עם טיפה של ציפוי. שים שכבה של ציפוי על גבי עוגה מרובעת ולשים את השכבה השנייה על גבי זה. קרח שתי עוגות עם שכבה דקה של ציפוי ולשים במקרר להגדיר כ -15 דקות. קרח את העוגות שוב עם שכבה עבה מעט של ציפוי.
ללוש את הפונדנט כדי להפוך אותו גמיש יותר. על משטח נקי מאובק עם עמילן תירס לרדד 3/4 של פונדנט לעובי 1/4 אינץ'. הרם עם הגב של הידיים שלך ולשים אותו מעל מרכז העוגה המרובעת חלבית. בעדינות אבק את הידיים עם קורנפלור, להחליק את הפונדנט למטה ומסביב לצדדים של עוגה. הרם את העוגה וקצץ את הפונדנט העודף קרוב ללוח העוגה עם מספריים מטבח או סכין קילוף. חזור עם עוגת מאפין קטנה ואת הפונדנט שנותר, ואז למקם אותו על גבי העוגה מרובע.
צינור חרוז קטן של הדובדבן המלכותי סביב הבסיס של כל חרוט סוכר ולשים 1 על כל פינה של העוגה מרובע 1 על גבי המרכז של עוגת מאפין עגולה קטנה. באמצעות הדובדבן המלכותי עבור ' דבק ' לדבוק סוכריות שוש אנכית סביב הצדדים של העוגה הקטנה עגול, קרוב לחלק העליון של העוגה, ריווח אותם החוצה. קח 2 ורוד ו 1 כתום ליקוריץ פיתולים לסובב אותם יחד כדי ליצור 1 קשת טוויסט. חזור עם הפיתולים הנותרים. Secure שוש מתפתל אנכית אל 4 הקצוות הפינתיים של העוגה עם זיגוג מלכותי קיסמים, במידת הצורך. זה צריך לכסות את הקצה מהחלק התחתון של העוגה לראש.
חותכים 2 סוכריות חמוץ כתום ב 1/2 לאורך האלכסון ולשים כל 1/2 על גבי פיתולי שוש. מסדרים 5 סוכריות כתומות (Spree) בקו אופקי לעבר החלק העליון של 1 צד של העוגה. זה יהיה החלק הקדמי של העוגה. צרף את הסוכריות תות דובדבן דפוס רשת קרוב לתחתית העוגה, מתחת לקו של סוכריות כתומות כדי ליצור פתח.
חותכים את הסוכריות הכתומות החמוצות שנותרו ב 1/2 באלכסון, ודבק כל 1/2 על גבי הפתח, הצביע כלפי מעלה. דבק את החניכיים אנכית לאורך הקצוות העליונים של העוגה המרובעת ועל הקצה העליון של עוגת מאפין עגולה מוודא להשאיר רווח 1/2 אינץ ' בין כל אחד. דבק את הסוכריות מקטע כתום, שטוח קצה למטה, לאורך כל הקצה התחתון של העוגה מרובע, אבל לא מעל הדלת.
תן את הדובדבן לשבת 1 שעה להתייבש לפני העברת המרכזי אל מעמד עוגה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס כל מחבת עוגה ו 1 של כוסות מחבת מאפין עם ספריי בישול nonstick. מעיל את המחבתות קלות עם קמח, הקשה על עודף.
בקערה של מיקסר עומד, לשלב את תערובת העוגה עם חמאה.
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, ומערבבים לשלב. לאט להוסיף את חלב החמאה ומערבבים על בינוני במשך 2 דקות, עד משולב היטב. מלא כל מחבת מוכנה כוס מאפין 2/3 של הדרך לפסגה.
אופים במשך 30 עד 50 דקות או עד צמרות זהובות חום וקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. העוגה הגדולה תיקח קרוב יותר ל -50 דקות, בעוד מאפין יהיה קרוב יותר ל -15 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את העוגות מן המחבתות מגניב לחלוטין, בצד ימין למעלה, על מתלה קירור חוט.
הדובדבן המלכותי: בקערה בינונית להכות יחד את הסוכר של ממתקים, אבקת מרנג ומיץ לימון עם מערבל יד או מקציף, ולאט לאט להוסיף חלק מהמים עד חלקה. המשך להוסיף מים על ידי כפית עם המקצף פועל עד טיפות הדובדבן מן המקצף, אבל מחזיק קו כאשר נמשך עם החלק האחורי של כף. למלא את התיק הניתן לאגירה עם זיגוג מלכותי ולחתוך את הפינה כאשר מוכן לשימוש.
כדי להרכיב: באמצעות מברשת מאפה נקי, לייפות קלות את קונוסי הסוכר עם ג ' ל צנרת. החזק את קונוסים על צלחת ומפזרים כל אחד עם זורה ורוד וכתום. ודא קונוסים מצופים לחלוטין עם nonpareils. הניחו בצד להתייבש מעט.
באמצעות סכין משונן, מפלס את צמרות כל אחת מהעוגות המרובעות ואת המאפין. לדבוק 1 עוגה מרובעת ללוח עוגת קרטון מרובע 7 אינץ', ואת עוגת מאפין ללוח עוגת קרטון עגול 3 אינץ ' עם טיפה של ציפוי. שים שכבה של ציפוי על גבי עוגה מרובעת ולשים את השכבה השנייה על גבי זה. קרח שתי עוגות עם שכבה דקה של ציפוי ולשים במקרר להגדיר כ -15 דקות. קרח את העוגות שוב עם שכבה עבה מעט של ציפוי.
ללוש את הפונדנט כדי להפוך אותו גמיש יותר. על משטח נקי מאובק עם עמילן תירס לרדד 3/4 של פונדנט לעובי 1/4 אינץ'. הרם עם הגב של הידיים שלך ולשים אותו מעל מרכז העוגה המרובעת חלבית. בעדינות אבק את הידיים עם קורנפלור, להחליק את הפונדנט למטה ומסביב לצדדים של עוגה. הרם את העוגה וקצץ את הפונדנט העודף קרוב ללוח העוגה עם מספריים מטבח או סכין קילוף. חזור עם עוגת מאפין קטנה ואת הפונדנט שנותר, ואז למקם אותו על גבי העוגה מרובע.
צינור חרוז קטן של הדובדבן המלכותי סביב הבסיס של כל חרוט סוכר ולשים 1 על כל פינה של העוגה מרובע 1 על גבי המרכז של עוגת מאפין עגולה קטנה. באמצעות הדובדבן המלכותי עבור ' דבק ' לדבוק סוכריות שוש אנכית סביב הצדדים של העוגה הקטנה עגול, קרוב לחלק העליון של העוגה, ריווח אותם החוצה. קח 2 ורוד ו 1 כתום ליקוריץ פיתולים לסובב אותם יחד כדי ליצור 1 קשת טוויסט. חזור עם הפיתולים הנותרים. Secure שוש מתפתל אנכית אל 4 הקצוות הפינתיים של העוגה עם זיגוג מלכותי קיסמים, במידת הצורך. זה צריך לכסות את הקצה מהחלק התחתון של העוגה לראש.
חותכים 2 סוכריות חמוץ כתום ב 1/2 לאורך האלכסון ולשים כל 1/2 על גבי פיתולי שוש. מסדרים 5 סוכריות כתומות (Spree) בקו אופקי לעבר החלק העליון של 1 צד של העוגה. זה יהיה החלק הקדמי של העוגה. צרף את הסוכריות תות דובדבן דפוס רשת קרוב לתחתית העוגה, מתחת לקו של סוכריות כתומות כדי ליצור פתח.
חותכים את הסוכריות הכתומות החמוצות שנותרו ב 1/2 באלכסון, ודבק כל 1/2 על גבי הפתח, הצביע כלפי מעלה. דבק את החניכיים אנכית לאורך הקצוות העליונים של העוגה המרובעת ועל הקצה העליון של עוגת מאפין עגולה מוודא להשאיר רווח 1/2 אינץ ' בין כל אחד. דבק את הסוכריות מקטע כתום, שטוח קצה למטה, לאורך כל הקצה התחתון של העוגה מרובע, אבל לא מעל הדלת.
תן את הדובדבן לשבת 1 שעה להתייבש לפני העברת המרכזי אל מעמד עוגה.