קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות29
מגזין

קישוט שולחן-Candy Castle Cake

קישוט שולחן-Candy Castle Cake
Tablescape המרכזי - עוגת Candy Castle עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 137 גרם של שומן, וסך הכל 4157 קלוריות. אם יש לכם סוכריות ג'לי קטע כתום, סוכריות תות, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-20 דקות. נסו עוגת טירת זנגביל, עוגת הטירה של ימי הביניים, ו עוגת הטירה של אביר (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 2 (7 על 3 אינץ') high square cake pans Extra-large muffin pan 7-inch square cardboard cake board 3-inch round cardboard cake board Resealable שקית פלסטיק
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס כל מחבת עוגה ו 1 של כוסות מחבת מאפין עם ספריי בישול nonstick. מעיל את המחבתות קלות עם קמח, הקשה על עודף.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בקערה של מיקסר עומד, לשלב את תערובת העוגה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, ומערבבים לשלב. לאט להוסיף את חלב החמאה ומערבבים על בינוני במשך 2 דקות, עד משולב היטב. מלא כל מחבת מוכנה כוס מאפין 2/3 של הדרך לפסגה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים במשך 30 עד 50 דקות או עד צמרות זהובות חום וקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. העוגה הגדולה תיקח קרוב יותר ל -50 דקות, בעוד מאפין יהיה קרוב יותר ל -15 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את העוגות מן המחבתות מגניב לחלוטין, בצד ימין למעלה, על מתלה קירור חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הדובדבן המלכותי: בקערה בינונית להכות יחד את הסוכר של ממתקים, אבקת מרנג ומיץ לימון עם מערבל יד או מקציף, ולאט לאט להוסיף חלק מהמים עד חלקה. המשך להוסיף מים על ידי כפית עם המקצף פועל עד טיפות הדובדבן מן המקצף, אבל מחזיק קו כאשר נמשך עם החלק האחורי של כף. למלא את התיק הניתן לאגירה עם זיגוג מלכותי ולחתוך את הפינה כאשר מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
כדי להרכיב: באמצעות מברשת מאפה נקי, לייפות קלות את קונוסי הסוכר עם ג ' ל צנרת. החזק את קונוסים על צלחת ומפזרים כל אחד עם זורה ורוד וכתום. ודא קונוסים מצופים לחלוטין עם nonpareils. הניחו בצד להתייבש מעט.
מרכיבים שתצטרך
קונוסים סוכרקונוסים סוכר
NonpareilsNonpareils
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
8
באמצעות סכין משונן, מפלס את צמרות כל אחת מהעוגות המרובעות ואת המאפין. לדבוק 1 עוגה מרובעת ללוח עוגת קרטון מרובע 7 אינץ', ואת עוגת מאפין ללוח עוגת קרטון עגול 3 אינץ ' עם טיפה של ציפוי. שים שכבה של ציפוי על גבי עוגה מרובעת ולשים את השכבה השנייה על גבי זה. קרח שתי עוגות עם שכבה דקה של ציפוי ולשים במקרר להגדיר כ -15 דקות. קרח את העוגות שוב עם שכבה עבה מעט של ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
9
ללוש את הפונדנט כדי להפוך אותו גמיש יותר. על משטח נקי מאובק עם עמילן תירס לרדד 3/4 של פונדנט לעובי 1/4 אינץ'. הרם עם הגב של הידיים שלך ולשים אותו מעל מרכז העוגה המרובעת חלבית. בעדינות אבק את הידיים עם קורנפלור, להחליק את הפונדנט למטה ומסביב לצדדים של עוגה. הרם את העוגה וקצץ את הפונדנט העודף קרוב ללוח העוגה עם מספריים מטבח או סכין קילוף. חזור עם עוגת מאפין קטנה ואת הפונדנט שנותר, ואז למקם אותו על גבי העוגה מרובע.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
צינור חרוז קטן של הדובדבן המלכותי סביב הבסיס של כל חרוט סוכר ולשים 1 על כל פינה של העוגה מרובע 1 על גבי המרכז של עוגת מאפין עגולה קטנה. באמצעות הדובדבן המלכותי עבור ' דבק ' לדבוק סוכריות שוש אנכית סביב הצדדים של העוגה הקטנה עגול, קרוב לחלק העליון של העוגה, ריווח אותם החוצה. קח 2 ורוד ו 1 כתום ליקוריץ פיתולים לסובב אותם יחד כדי ליצור 1 קשת טוויסט. חזור עם הפיתולים הנותרים. Secure שוש מתפתל אנכית אל 4 הקצוות הפינתיים של העוגה עם זיגוג מלכותי קיסמים, במידת הצורך. זה צריך לכסות את הקצה מהחלק התחתון של העוגה לראש.
מרכיבים שתצטרך
שוש פיתוליםשוש פיתולים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
11
חותכים 2 סוכריות חמוץ כתום ב 1/2 לאורך האלכסון ולשים כל 1/2 על גבי פיתולי שוש. מסדרים 5 סוכריות כתומות (Spree) בקו אופקי לעבר החלק העליון של 1 צד של העוגה. זה יהיה החלק הקדמי של העוגה. צרף את הסוכריות תות דובדבן דפוס רשת קרוב לתחתית העוגה, מתחת לקו של סוכריות כתומות כדי ליצור פתח.
מרכיבים שתצטרך
שוש פיתוליםשוש פיתולים
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
12
חותכים את הסוכריות הכתומות החמוצות שנותרו ב 1/2 באלכסון, ודבק כל 1/2 על גבי הפתח, הצביע כלפי מעלה. דבק את החניכיים אנכית לאורך הקצוות העליונים של העוגה המרובעת ועל הקצה העליון של עוגת מאפין עגולה מוודא להשאיר רווח 1/2 אינץ ' בין כל אחד. דבק את הסוכריות מקטע כתום, שטוח קצה למטה, לאורך כל הקצה התחתון של העוגה מרובע, אבל לא מעל הדלת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
13
תן את הדובדבן לשבת 1 שעה להתייבש לפני העברת המרכזי אל מעמד עוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
14
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס כל מחבת עוגה ו 1 של כוסות מחבת מאפין עם ספריי בישול nonstick. מעיל את המחבתות קלות עם קמח, הקשה על עודף.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
בקערה של מיקסר עומד, לשלב את תערובת העוגה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, ומערבבים לשלב. לאט להוסיף את חלב החמאה ומערבבים על בינוני במשך 2 דקות, עד משולב היטב. מלא כל מחבת מוכנה כוס מאפין 2/3 של הדרך לפסגה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
אופים במשך 30 עד 50 דקות או עד צמרות זהובות חום וקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. העוגה הגדולה תיקח קרוב יותר ל -50 דקות, בעוד מאפין יהיה קרוב יותר ל -15 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את העוגות מן המחבתות מגניב לחלוטין, בצד ימין למעלה, על מתלה קירור חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
הדובדבן המלכותי: בקערה בינונית להכות יחד את הסוכר של ממתקים, אבקת מרנג ומיץ לימון עם מערבל יד או מקציף, ולאט לאט להוסיף חלק מהמים עד חלקה. המשך להוסיף מים על ידי כפית עם המקצף פועל עד טיפות הדובדבן מן המקצף, אבל מחזיק קו כאשר נמשך עם החלק האחורי של כף. למלא את התיק הניתן לאגירה עם זיגוג מלכותי ולחתוך את הפינה כאשר מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
19
כדי להרכיב: באמצעות מברשת מאפה נקי, לייפות קלות את קונוסי הסוכר עם ג ' ל צנרת. החזק את קונוסים על צלחת ומפזרים כל אחד עם זורה ורוד וכתום. ודא קונוסים מצופים לחלוטין עם nonpareils. הניחו בצד להתייבש מעט.
מרכיבים שתצטרך
קונוסים סוכרקונוסים סוכר
NonpareilsNonpareils
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
20
באמצעות סכין משונן, מפלס את צמרות כל אחת מהעוגות המרובעות ואת המאפין. לדבוק 1 עוגה מרובעת ללוח עוגת קרטון מרובע 7 אינץ', ואת עוגת מאפין ללוח עוגת קרטון עגול 3 אינץ ' עם טיפה של ציפוי. שים שכבה של ציפוי על גבי עוגה מרובעת ולשים את השכבה השנייה על גבי זה. קרח שתי עוגות עם שכבה דקה של ציפוי ולשים במקרר להגדיר כ -15 דקות. קרח את העוגות שוב עם שכבה עבה מעט של ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
21
ללוש את הפונדנט כדי להפוך אותו גמיש יותר. על משטח נקי מאובק עם עמילן תירס לרדד 3/4 של פונדנט לעובי 1/4 אינץ'. הרם עם הגב של הידיים שלך ולשים אותו מעל מרכז העוגה המרובעת חלבית. בעדינות אבק את הידיים עם קורנפלור, להחליק את הפונדנט למטה ומסביב לצדדים של עוגה. הרם את העוגה וקצץ את הפונדנט העודף קרוב ללוח העוגה עם מספריים מטבח או סכין קילוף. חזור עם עוגת מאפין קטנה ואת הפונדנט שנותר, ואז למקם אותו על גבי העוגה מרובע.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
22
צינור חרוז קטן של הדובדבן המלכותי סביב הבסיס של כל חרוט סוכר ולשים 1 על כל פינה של העוגה מרובע 1 על גבי המרכז של עוגת מאפין עגולה קטנה. באמצעות הדובדבן המלכותי עבור ' דבק ' לדבוק סוכריות שוש אנכית סביב הצדדים של העוגה הקטנה עגול, קרוב לחלק העליון של העוגה, ריווח אותם החוצה. קח 2 ורוד ו 1 כתום ליקוריץ פיתולים לסובב אותם יחד כדי ליצור 1 קשת טוויסט. חזור עם הפיתולים הנותרים. Secure שוש מתפתל אנכית אל 4 הקצוות הפינתיים של העוגה עם זיגוג מלכותי קיסמים, במידת הצורך. זה צריך לכסות את הקצה מהחלק התחתון של העוגה לראש.
מרכיבים שתצטרך
שוש פיתוליםשוש פיתולים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
23
חותכים 2 סוכריות חמוץ כתום ב 1/2 לאורך האלכסון ולשים כל 1/2 על גבי פיתולי שוש. מסדרים 5 סוכריות כתומות (Spree) בקו אופקי לעבר החלק העליון של 1 צד של העוגה. זה יהיה החלק הקדמי של העוגה. צרף את הסוכריות תות דובדבן דפוס רשת קרוב לתחתית העוגה, מתחת לקו של סוכריות כתומות כדי ליצור פתח.
מרכיבים שתצטרך
שוש פיתוליםשוש פיתולים
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
24
חותכים את הסוכריות הכתומות החמוצות שנותרו ב 1/2 באלכסון, ודבק כל 1/2 על גבי הפתח, הצביע כלפי מעלה. דבק את החניכיים אנכית לאורך הקצוות העליונים של העוגה המרובעת ועל הקצה העליון של עוגת מאפין עגולה מוודא להשאיר רווח 1/2 אינץ ' בין כל אחד. דבק את הסוכריות מקטע כתום, שטוח קצה למטה, לאורך כל הקצה התחתון של העוגה מרובע, אבל לא מעל הדלת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
25
תן את הדובדבן לשבת 1 שעה להתייבש לפני העברת המרכזי אל מעמד עוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם

מרכיבים

5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן18ממתקים ורודים מצופה סוכריות שוש (מומלץ: טוב ושפע)ממתקים ורודים מצופה סוכריות שוש (מומלץ: טוב ושפע)51ממתקים לבנים מצופה מסטיק (מומלץ: Chiclets)ממתקים לבנים מצופה מסטיק (מומלץ: Chiclets)5סוכריות דובדבן (מומלץ: התפרצויות כוכבים)סוכריות דובדבן (מומלץ: התפרצויות כוכבים)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר ממתקיםסוכר ממתקים6קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)10שרימפס וורידיםקמח לכל מטרה, למחבתותקמח לכל מטרה, למחבתות907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ציפוי לבןציפוי לבן2קילוגרםהחבילה מוכנה לשימוש לבן התגלגל ציפוי פונדנט (זמין בחנויות מלאכה)החבילה מוכנה לשימוש לבן התגלגל ציפוי פונדנט (זמין בחנויות מלאכה)21סוכריות ג'לי כתומותסוכריות ג'לי כתומות12 כפיות אבקת שוםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים12קשת ליקוריץ פיתולים, 8 ורוד ו 4 כתום (מומלץ: Swizzles)קשת ליקוריץ פיתולים, 8 ורוד ו 4 כתום (מומלץ: Swizzles)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אבקת מרנגאבקת מרנג591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכריות ורוד וכתום nonpareilסוכריות ורוד וכתום nonpareil3סוכריות חמוצות כתומות (מומלץ: התפרצויות כוכבים)סוכריות חמוצות כתומות (מומלץ: התפרצויות כוכבים)5סוכריות כתומות (מומלץ: מסע)סוכריות כתומות (מומלץ: מסע)4סוכריות תות (מומלץ: התפרצויות כוכבים)סוכריות תות (מומלץ: התפרצויות כוכבים)5קונוסים סוכרקונוסים סוכר73 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים1קילוגרםתיבות תערובת עוגה צהובהתיבות תערובת עוגה צהובה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרצנרת ג'לצנרת ג'ל