Tablescape המרכזי - עוגת Candy Castle עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 137 גרם של שומן, וסך הכל 4157 קלוריות. אם יש לכם סוכריות ג'לי קטע כתום, סוכריות תות, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-20 דקות. נסו עוגת טירת זנגביל, עוגת הטירה של ימי הביניים, ו עוגת הטירה של אביר (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: 2 (7 על 3 אינץ') high square cake pans Extra-large muffin pan 7-inch square cardboard cake board 3-inch round cardboard cake board Resealable שקית פלסטיק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
בישול פולנטה
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס כל מחבת עוגה ו 1 של כוסות מחבת מאפין עם ספריי בישול nonstick. מעיל את המחבתות קלות עם קמח, הקשה על עודף.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטה
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בקערה של מיקסר עומד, לשלב את תערובת העוגה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, ומערבבים לשלב. לאט להוסיף את חלב החמאה ומערבבים על בינוני במשך 2 דקות, עד משולב היטב. מלא כל מחבת מוכנה כוס מאפין 2/3 של הדרך לפסגה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים במשך 30 עד 50 דקות או עד צמרות זהובות חום וקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. העוגה הגדולה תיקח קרוב יותר ל -50 דקות, בעוד מאפין יהיה קרוב יותר ל -15 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את העוגות מן המחבתות מגניב לחלוטין, בצד ימין למעלה, על מתלה קירור חוט.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הדובדבן המלכותי: בקערה בינונית להכות יחד את הסוכר של ממתקים, אבקת מרנג ומיץ לימון עם מערבל יד או מקציף, ולאט לאט להוסיף חלק מהמים עד חלקה. המשך להוסיף מים על ידי כפית עם המקצף פועל עד טיפות הדובדבן מן המקצף, אבל מחזיק קו כאשר נמשך עם החלק האחורי של כף. למלא את התיק הניתן לאגירה עם זיגוג מלכותי ולחתוך את הפינה כאשר מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 שאלוט, מגורר או טחון
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
כדי להרכיב: באמצעות מברשת מאפה נקי, לייפות קלות את קונוסי הסוכר עם ג ' ל צנרת. החזק את קונוסים על צלחת ומפזרים כל אחד עם זורה ורוד וכתום. ודא קונוסים מצופים לחלוטין עם nonpareils. הניחו בצד להתייבש מעט.
מרכיבים שתצטרך
קונוסים סוכר
Nonpareils
ציפוי חום לקישוט
מלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
8
באמצעות סכין משונן, מפלס את צמרות כל אחת מהעוגות המרובעות ואת המאפין. לדבוק 1 עוגה מרובעת ללוח עוגת קרטון מרובע 7 אינץ', ואת עוגת מאפין ללוח עוגת קרטון עגול 3 אינץ ' עם טיפה של ציפוי. שים שכבה של ציפוי על גבי עוגה מרובעת ולשים את השכבה השנייה על גבי זה. קרח שתי עוגות עם שכבה דקה של ציפוי ולשים במקרר להגדיר כ -15 דקות. קרח את העוגות שוב עם שכבה עבה מעט של ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
9
ללוש את הפונדנט כדי להפוך אותו גמיש יותר. על משטח נקי מאובק עם עמילן תירס לרדד 3/4 של פונדנט לעובי 1/4 אינץ'. הרם עם הגב של הידיים שלך ולשים אותו מעל מרכז העוגה המרובעת חלבית. בעדינות אבק את הידיים עם קורנפלור, להחליק את הפונדנט למטה ומסביב לצדדים של עוגה. הרם את העוגה וקצץ את הפונדנט העודף קרוב ללוח העוגה עם מספריים מטבח או סכין קילוף. חזור עם עוגת מאפין קטנה ואת הפונדנט שנותר, ואז למקם אותו על גבי העוגה מרובע.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
דראגי פנינה לבנות
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
צינור חרוז קטן של הדובדבן המלכותי סביב הבסיס של כל חרוט סוכר ולשים 1 על כל פינה של העוגה מרובע 1 על גבי המרכז של עוגת מאפין עגולה קטנה. באמצעות הדובדבן המלכותי עבור ' דבק ' לדבוק סוכריות שוש אנכית סביב הצדדים של העוגה הקטנה עגול, קרוב לחלק העליון של העוגה, ריווח אותם החוצה. קח 2 ורוד ו 1 כתום ליקוריץ פיתולים לסובב אותם יחד כדי ליצור 1 קשת טוויסט. חזור עם הפיתולים הנותרים. Secure שוש מתפתל אנכית אל 4 הקצוות הפינתיים של העוגה עם זיגוג מלכותי קיסמים, במידת הצורך. זה צריך לכסות את הקצה מהחלק התחתון של העוגה לראש.
מרכיבים שתצטרך
שוש פיתולים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
מלח דק, לשולי הכוסות
ליקוריץ צהוב וירוק
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
11
חותכים 2 סוכריות חמוץ כתום ב 1/2 לאורך האלכסון ולשים כל 1/2 על גבי פיתולי שוש. מסדרים 5 סוכריות כתומות (Spree) בקו אופקי לעבר החלק העליון של 1 צד של העוגה. זה יהיה החלק הקדמי של העוגה. צרף את הסוכריות תות דובדבן דפוס רשת קרוב לתחתית העוגה, מתחת לקו של סוכריות כתומות כדי ליצור פתח.
מרכיבים שתצטרך
שוש פיתולים
גביע סוכר גלידה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
מלח דק, לשולי הכוסות
12
חותכים את הסוכריות הכתומות החמוצות שנותרו ב 1/2 באלכסון, ודבק כל 1/2 על גבי הפתח, הצביע כלפי מעלה. דבק את החניכיים אנכית לאורך הקצוות העליונים של העוגה המרובעת ועל הקצה העליון של עוגת מאפין עגולה מוודא להשאיר רווח 1/2 אינץ ' בין כל אחד. דבק את הסוכריות מקטע כתום, שטוח קצה למטה, לאורך כל הקצה התחתון של העוגה מרובע, אבל לא מעל הדלת.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידה
מלח דק, לשולי הכוסות
13
תן את הדובדבן לשבת 1 שעה להתייבש לפני העברת המרכזי אל מעמד עוגה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
14
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס כל מחבת עוגה ו 1 של כוסות מחבת מאפין עם ספריי בישול nonstick. מעיל את המחבתות קלות עם קמח, הקשה על עודף.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטה
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
בקערה של מיקסר עומד, לשלב את תערובת העוגה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
16
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, ומערבבים לשלב. לאט להוסיף את חלב החמאה ומערבבים על בינוני במשך 2 דקות, עד משולב היטב. מלא כל מחבת מוכנה כוס מאפין 2/3 של הדרך לפסגה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
אופים במשך 30 עד 50 דקות או עד צמרות זהובות חום וקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. העוגה הגדולה תיקח קרוב יותר ל -50 דקות, בעוד מאפין יהיה קרוב יותר ל -15 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את העוגות מן המחבתות מגניב לחלוטין, בצד ימין למעלה, על מתלה קירור חוט.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
הדובדבן המלכותי: בקערה בינונית להכות יחד את הסוכר של ממתקים, אבקת מרנג ומיץ לימון עם מערבל יד או מקציף, ולאט לאט להוסיף חלק מהמים עד חלקה. המשך להוסיף מים על ידי כפית עם המקצף פועל עד טיפות הדובדבן מן המקצף, אבל מחזיק קו כאשר נמשך עם החלק האחורי של כף. למלא את התיק הניתן לאגירה עם זיגוג מלכותי ולחתוך את הפינה כאשר מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 שאלוט, מגורר או טחון
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
19
כדי להרכיב: באמצעות מברשת מאפה נקי, לייפות קלות את קונוסי הסוכר עם ג ' ל צנרת. החזק את קונוסים על צלחת ומפזרים כל אחד עם זורה ורוד וכתום. ודא קונוסים מצופים לחלוטין עם nonpareils. הניחו בצד להתייבש מעט.
מרכיבים שתצטרך
קונוסים סוכר
Nonpareils
ציפוי חום לקישוט
מלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
20
באמצעות סכין משונן, מפלס את צמרות כל אחת מהעוגות המרובעות ואת המאפין. לדבוק 1 עוגה מרובעת ללוח עוגת קרטון מרובע 7 אינץ', ואת עוגת מאפין ללוח עוגת קרטון עגול 3 אינץ ' עם טיפה של ציפוי. שים שכבה של ציפוי על גבי עוגה מרובעת ולשים את השכבה השנייה על גבי זה. קרח שתי עוגות עם שכבה דקה של ציפוי ולשים במקרר להגדיר כ -15 דקות. קרח את העוגות שוב עם שכבה עבה מעט של ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
21
ללוש את הפונדנט כדי להפוך אותו גמיש יותר. על משטח נקי מאובק עם עמילן תירס לרדד 3/4 של פונדנט לעובי 1/4 אינץ'. הרם עם הגב של הידיים שלך ולשים אותו מעל מרכז העוגה המרובעת חלבית. בעדינות אבק את הידיים עם קורנפלור, להחליק את הפונדנט למטה ומסביב לצדדים של עוגה. הרם את העוגה וקצץ את הפונדנט העודף קרוב ללוח העוגה עם מספריים מטבח או סכין קילוף. חזור עם עוגת מאפין קטנה ואת הפונדנט שנותר, ואז למקם אותו על גבי העוגה מרובע.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
דראגי פנינה לבנות
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
22
צינור חרוז קטן של הדובדבן המלכותי סביב הבסיס של כל חרוט סוכר ולשים 1 על כל פינה של העוגה מרובע 1 על גבי המרכז של עוגת מאפין עגולה קטנה. באמצעות הדובדבן המלכותי עבור ' דבק ' לדבוק סוכריות שוש אנכית סביב הצדדים של העוגה הקטנה עגול, קרוב לחלק העליון של העוגה, ריווח אותם החוצה. קח 2 ורוד ו 1 כתום ליקוריץ פיתולים לסובב אותם יחד כדי ליצור 1 קשת טוויסט. חזור עם הפיתולים הנותרים. Secure שוש מתפתל אנכית אל 4 הקצוות הפינתיים של העוגה עם זיגוג מלכותי קיסמים, במידת הצורך. זה צריך לכסות את הקצה מהחלק התחתון של העוגה לראש.
מרכיבים שתצטרך
שוש פיתולים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
מלח דק, לשולי הכוסות
ליקוריץ צהוב וירוק
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
23
חותכים 2 סוכריות חמוץ כתום ב 1/2 לאורך האלכסון ולשים כל 1/2 על גבי פיתולי שוש. מסדרים 5 סוכריות כתומות (Spree) בקו אופקי לעבר החלק העליון של 1 צד של העוגה. זה יהיה החלק הקדמי של העוגה. צרף את הסוכריות תות דובדבן דפוס רשת קרוב לתחתית העוגה, מתחת לקו של סוכריות כתומות כדי ליצור פתח.
מרכיבים שתצטרך
שוש פיתולים
גביע סוכר גלידה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
מלח דק, לשולי הכוסות
24
חותכים את הסוכריות הכתומות החמוצות שנותרו ב 1/2 באלכסון, ודבק כל 1/2 על גבי הפתח, הצביע כלפי מעלה. דבק את החניכיים אנכית לאורך הקצוות העליונים של העוגה המרובעת ועל הקצה העליון של עוגת מאפין עגולה מוודא להשאיר רווח 1/2 אינץ ' בין כל אחד. דבק את הסוכריות מקטע כתום, שטוח קצה למטה, לאורך כל הקצה התחתון של העוגה מרובע, אבל לא מעל הדלת.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידה
מלח דק, לשולי הכוסות
25
תן את הדובדבן לשבת 1 שעה להתייבש לפני העברת המרכזי אל מעמד עוגה.