מרק אפונה קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם כמון טחון, מלח ופלפל, גבעול סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו מרק לאביב: מרק אפונה פשוט וקל, מרק אפונה קל, ו קלי קלות פשטידת רועים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
פורסים את הבייקון לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
מוסיפים לסיר מרק גדול ומבשלים מעל חום בינוני גבוה כדי להפוך את השומן ולקבל פריך מכל הצדדים, על 8 דקות בסך הכל. כמה שיותר חום, יותר טוב, רק אל תשרוף אותם. הם מושלמים כשהם יותר לעיסים מאשר עסיסיים.
מרכיבים שתצטרך
3 צלעות סלרי, חצויות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
הסר נתחי בייקון ולהניח בצד על צלחת מרופדת מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
יוצקים את כל אבל 2 עד 3 כפות של שומן מן הסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים את הבצל, גזר וסלרי עם קמצוץ של מלח ופלפל וטחון עד הבצל הם רק שקופים, על 6 עד 8 דקות. מערבבים את השום והכמון ולתת לבשל עוד דקה לפני הוספת אפונה לפצל ומניה. מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד האפונה הם אל דנטה (מבושל דרך, אבל קצת מוצק ושלם), על 20 דקות. מגניב במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
מצקת על 3 כוסות של אפונה בזהירות בליץ את המרק שנותר באמצעות בלנדר טבילה או בלנדר השיש עד שמנת. אם באמצעות בלנדר הדלפק הקפד למלא אותו רק על 1/3 הדרך למעלה ולהתחיל במהירות איטית, ולאחר מכן להעלות למהירות גבוהה יותר. שיטה זו תיקח קצת יותר זמן בשל הצורך בליץ בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3 צלעות סלרי, חצויות
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מצקת
8
יוצקים את המרק בחזרה לתוך הסיר. להחזיר את 3 כוסות אפונה למרק ומערבבים לשלב ולחמם דרך. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. כדי לשרת, מצקת את המרק לתוך קערות העליון עם בייקון, עגבניות וסחיטה של סיד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים