קל אפרסק עוגות קרם
עוגת קרם אפרסק קלה דורשת כ 55 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם ביצים, קמח, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 18%. ציון זה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: עוגת קרם אפרסק, עוגת אפרסק קלה, ו עוגת אפרסק קרם שטרויזל.
הוראות
מניחים אפרסקים בקליפת פאי. מקציפים מעט ביצים בקערה; מערבבים פנימה סוכר, קמח ומלח. מערבבים פנימה שמנת ווניל; מערבבים היטב. שלנו מעל אפרסקים.
אופים בחום של 375 כוס למשך 40-50 דקות או עד שהמרכז רועד מעט כשהוא מועבר. (כדי למנוע מקצוות הקרום להשחים, מכסים את הקצוות בנייר כסף אם רוצים.)
מגישים חם; או, לפשטידה מוצקה יותר, מצננים לפני ההגשה. מקררים שאריות.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם וין סנטו, ריזלינג קציר מאוחר, ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. אתה יכול לנסות אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג]()
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.