קליפת צב שתויה
קליפת צב שתויה היא ללא גלוטן קינוח. מנה אחת מכילה 1082 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 81 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח, שמנת כבדה, חצאי פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קליפת צב, קליפת צב שוקולד, ו קליפת צב שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים אגוזי פקאן על תבנית אפייה רדודה גדולה וטוסט עד חום זהוב, כ -10 דקות.
העבר לצלחת ולתת מגניב. גיליון אפייה קו עם קלף או נייר שעווה.
בקערה קטנה, לשלב קרמל, ליקר, שמנת, ומלח. מיקרוגל נחשף בעוצמה בינונית במשך 2 דקות. מערבבים עם מזלג. מיקרוגל בעוצמה בינונית למשך 1 דקה נוספת. מערבבים עד חלקה ולהניח בצד.
בקערה בינונית להגדיר על סיר של מים רותחים, להמיס חצי שוקולד, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום, להוסיף שוקולד שנותר, ומערבבים עד חלקה.
יוצקים חצי שוקולד נמס לתוך קערה קטנה ושמורה.
מערבבים 1 אגוזים כוס לתוך שוקולד שנותר.
העברת תערובת לתבנית אפייה, מתפשטת לעובי 1/4-עד 1/2 אינץ'. כפית קרמל מעל ולטפוח על פקאן הנותרים.
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר עד שנקבע, על 2 שעות. אל תרגע.
קוצצים סיים לנבוח לתוך גושים 1 1/2 אינץ ' לא סדיר.
לאחסן אטום בטמפרטורת החדר עד חודש אחד.
אם השמטת האלכוהול, להוסיף כף נוספת של שמנת כבדה.