קליפת שוקולד מריר עם אגוזי מלך ודובדבנים יבשים
מנה אחת מכילה 57 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם 23 סנט למנה נופל בתקציב שלך, קליפת שוקולד מריר עם אגוזי מלך ודובדבנים יבשים עשוי להיות מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. והוא יספק כ 48 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שוקולד מריר, דובדבנים, ג'ינג'ר גבישי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: קליפת שוקולד מריר עם דובדבנים, אגוזי מלך ומלח ים, קליפת שוקולד עם פיסטוקים ודובדבנים יבשים, ו לחמניות חמות עם שוקולד מריר ודובדבנים יבשים.
הוראות
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה וטוסט במשך 8 דקות, או עד זהוב וריחני.
בואו מגניב, ואז גס לקצוץ.
קו גיליון אפייה עם קלף או נייר שעווה. בקערת זכוכית, מחממים שני שליש מהשוקולד במיקרוגל בעוצמה גבוהה בפרצים של 30 שניות עד שזה נמס. מערבבים עד חלקה.
מוסיפים את השוקולד שנותר ומערבבים עד מומס. מערבבים את האגוזים, דובדבנים וג ' ינג ' ר מגובש עד מצופה באופן שווה. לגרד את התערובת על תבנית אפייה מוכן ולהפיץ אותו לתוך מלבן 12-by-8-inch. להכניס למקרר במשך 10 דקות, או עד המשרד מספיק כדי לחתוך.
חותכים את הקליפה לתוך 48 חתיכות (6 שורות על ידי 8 שורות) ולהעביר צלחת.
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.