קליפת תפוז מסוכר טבולה בשוקולד
קליפת תפוזים מסוכרים טבולים בשוקולד עשויה להיות בדיוק המתכון שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 99 קלוריות, 1 גרם חלבון ו-2 גרם שומן למנה. מתאים ל-24 ומחיר 23 סנט למנה מנות. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לך שוקולד חצי מתוק, קיצור, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-35 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 10%. הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סירים שוקולד-תפוזים עם קליפת תפוז מסוכר, קליפת תפוז מסוכרת מכוסה בשוקולד ולחם סודה עם שוקולד מריר וקליפת תפוז מסוכר.
הוראות
בעזרת סכין חדה, חורצים את קליפת התפוז לארבעה חלקים בצורת טריז. משחררים את הקליפה בעזרת כף ומסירים; לשמור פירות לשימוש אחר.
מניחים את הקליפה בסיר כבד ומכסים במים קרים; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 20 דקות.
לנקז. חזור על התהליך פעמיים, מרוקן היטב בכל פעם. מצננים 5 דקות. מגרדים בזהירות את עודפי העיסה מהקליפה.
חותכים את הקליפה ל-1/4 אינץ'. רצועות.
בסיר אחר מערבבים סוכר, מים, סירופ תירס ומלח. מבשלים על אש בינונית עד שקוף.
מוסיפים רצועות קליפת תפוז; מרתיחים בעדינות עד שכל הסירופ נספג והקליפה שקופה, כ-30-35 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים רצועות לרשתות למשך 3 שעות לפחות או עד שהן מתייבשות.
ממיסים שוקולד וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים כל רצועה באמצע בשוקולד. מצננים על מתלים מצופים בתרסיס בישול.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אפשר לנסות את אנגל יינות ריזלינג - כשר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
![אנגל יינות ריזלינג - כשר]()
אנגל יינות ריזלינג - כשר
ריזלינג תוסס שלא יבש, עם דגשים של תפוח ירוק, הדרים ופירות טרופיים, משלימים ניחוחות פרחוניים עדינים וחומציות פריכה. תהנה מהיין הזה מצונן.