קלמרי מטוגן עם מיונז פפרונצ'יני
קלמרי מטוגן עם מיונז פפרונצ'יני עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 690 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מיונז, דיונון, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קלמרי מטוגן עם מיונז פפרונצ'יני, קלמרי מטוגן עם מיונז חריף, ו קלמרי מטוגן עם מיונז אנשובי חריף.
הוראות
חצי פפרונצ ' יני וזורקים גבעולים וזרעים. לשטוף וללטף יבש, ואז לטחון מספיק כדי למדוד 1/4 כוס. מערבבים לתוך מיונז בקערה קטנה.
יש לשטוף דיונון תחת מים קרים זורמים לייבש קלות בין מגבות נייר, משאיר קצת לחות כך קמח אורז יידבק. השאירו זרועות שלמות וגופים חתוכים (כולל דשים, אם מחוברים) לרוחב לטבעות רחבות 1/3 אינץ', ולאחר מכן שמרו בנפרד על מגבות נייר.
חום 2 אינץ 'שמן בסיר כבד 4 עד 5 ליטר (4 אינץ' עמוק; רצוי ברזל יצוק) מעל חום גבוה עד שהוא רושם 199° על מדחום.
בעוד שמן הוא חימום, לטאטא יחד קמח, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור בקערה רדודה. הכינו מסננת בינונית בעוד קערה רדודה.
לדלות קומץ קטן של טבעות דיונון בתערובת קמח, משליך את המעיל היטב.
העברה לסננת ולנער מעל קערה אחרת כדי להסיר קמח עודף. החזר עודף קמח לקערה הראשונה.
מטגנים טבעות משוריינות בשמן, ערבוב להפריד, עד הזהב, על 1 דקה, ולאחר מכן להעביר עם כף מחורץ מגבות נייר יבש לנקז, הסדרת שכבה 1.
מעיל ומטגנים שנותרו טבעות בכ -3 קבוצות נוספות באותו אופן, החזרת שמן ל 390°f בין קבוצות.
העברת טבעות מטוגנות ומנוקזות למחבת אפייה רדודה בשכבה 1 ולשמור חם, חשוף, באמצע התנור.
זרועות מעיל ומטגנים ב 2 או 3 קבוצות עד הזהב, על 1 1/2 דקות לכל אצווה, החזרת שמן ל 390°f בין קבוצות והעברה מטוגנת למגבות נייר, ולאחר מכן לתבנית אפייה.
מגישים עם מיונז peperoncini לטבילה.
* זמין בסעיף לטינו של סופרמרקטים רבים, חנויות מזון טבעי, Kalustyan של (800-352-3451), ואת
Baker ' s Catalogue (800-827-6836).