זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם עירית, רוטב עגבניות שמורות, חצאי חזה עוף שמורים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קלצונה עוף באפלו עם מטבל גבינה כחול, עוף באפלו עם טוב יותר מטבל גבינה כחולה, ו כריך גבינה בגריל של מרי עם עוף באפלו חריף, פלפל ג'ק וגבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מעיל תבנית אפייה גדולה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
תערובת עוף מורחת על חצי מעגל, כדי בתוך 1 אינץ ' של הקצה. מקפלים מעל צד untopped כך שהוא פוגש את הצד השני, ויוצרים חצי ירח. צבטו את הקצוות יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
להעביר calzone להכין תבנית אפייה מברשת את החלק העליון עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
מפזרים את החלק העליון עם פרמזן. באמצעות סכין חדה, לעשות כמה חריצים בחלק העליון כדי לאפשר קיטור לברוח במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.