קלצונה של נקניקים וירקות
והוא יספק כ 45 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 49 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא נקניק, פלפל, גבינת מוצרלה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו Calzones נקניקיות וירקות, Calzones נקניקיות וירקות, ו Calzones נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
נקניק חום עם פטריות ופלפלים במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים ממרח גבינת שמנת, מוצרלה ואבקת שום; מערבבים היטב.
הסר מהחום; מגניב 10 דקות.
פרוס בצק פיצה על משטח עבודה נקי. Pat החוצה למלבן 15x11-inch; לחתוך לאורכו במחצית, ולאחר מכן לחתוך כל חתיכת לרוחב לשלישים. מלבנים בצק העליון עם תערובת נקניק; לקפל במחצית. חותם קצוות עם מזלג.
מניחים על תבנית אפייה מרוסס עם ספריי בישול.
אופים 15 דקות. או עד חום זהוב.