קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות6
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קנאידלך ממולא הבצל של המהפכה הכשרה

קנאידלך ממולא הבצל של המהפכה הכשרה
אם יש לכם פטרוזיליה, ציר עוף, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכונים דומים: מהפכה כשרה להיות-כל, סוף-כל מרק עוף, קרוסטיני כבד עוף כשר במהפכה, ו עוגות קישואים כשרות מהמזרח התיכון עם רוטב טחינה.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את הביצים, המניה, 3 כפות של השומן, מלח, פלפל, פטרוזיליה וכוסברה, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את ארוחת המצות ומערבבים. מכסים ומקררים לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
3
במחבת בינונית, לחמם את השומן הנותר על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הבצל וקורט של מלח וסוט, ערבוב, עד שקוף ומתחיל חום, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מסננים את הבצלים על מגבת נייר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. להפחית את החום כך המים רותחים לאט. (רתיחה מהירה מדי יכולה להפוך את knaidlach לשבור בעת הבישול.) באמצעות ידיים רטובות, טופס 1 עד 1 1/2 כפות כל תערובת ארוחה מצות לתוך דיסק שנערך בכף אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מניחים 1 עד 1 1/2 כפיות של הבצל באמצע הדיסק, קמצוץ כדי להקיף, לגלגל בין שתי הידיים עד כדור נוצר. טיפה לתוך המים. חזור עם התערובת הנותרת ובצל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
כאשר knaidlach לצוף על פני המים, להפחית את החום, לכסות, ומבשלים עד מכרז, 45 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9
הסר את knaidlach עם כפית מחוררת, להעביר למרק, ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות