קנאידלך ממולא הבצל של המהפכה הכשרה
אם יש לכם פטרוזיליה, ציר עוף, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכונים דומים: מהפכה כשרה להיות-כל, סוף-כל מרק עוף, קרוסטיני כבד עוף כשר במהפכה, ו עוגות קישואים כשרות מהמזרח התיכון עם רוטב טחינה.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את הביצים, המניה, 3 כפות של השומן, מלח, פלפל, פטרוזיליה וכוסברה, אם משתמשים.
מוסיפים את ארוחת המצות ומערבבים. מכסים ומקררים לפחות 3 שעות או לילה.
במחבת בינונית, לחמם את השומן הנותר על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל וקורט של מלח וסוט, ערבוב, עד שקוף ומתחיל חום, על 12 דקות.
מסננים את הבצלים על מגבת נייר ומניחים בצד.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. להפחית את החום כך המים רותחים לאט. (רתיחה מהירה מדי יכולה להפוך את knaidlach לשבור בעת הבישול.) באמצעות ידיים רטובות, טופס 1 עד 1 1/2 כפות כל תערובת ארוחה מצות לתוך דיסק שנערך בכף אחת.
מניחים 1 עד 1 1/2 כפיות של הבצל באמצע הדיסק, קמצוץ כדי להקיף, לגלגל בין שתי הידיים עד כדור נוצר. טיפה לתוך המים. חזור עם התערובת הנותרת ובצל.
כאשר knaidlach לצוף על פני המים, להפחית את החום, לכסות, ומבשלים עד מכרז, 45 עד 60 דקות.
הסר את knaidlach עם כפית מחוררת, להעביר למרק, ולהגיש.