קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות36
ציון בריאות4
מגזין

קנאפי בקר עם רוטב מלפפונים

קנאפי בקר עם רוטב מלפפונים
קנאפי בקר עם רוטב מלפפונים דורשים כ -55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 36 מנות עם 110 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -6 גרם שומן כל אחת. תמורת 81 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש ארוגולה, צלי שקדי בקר, עגבניות ענבים ושמן זית. זה עובד היטב כמזנון לא יקר. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 23% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מתכונים מלפפונים , מתכוני מלפפון קלים ומתאבני מלפפון וגבינה כחולה .

הוראות

1
מרפדים מסננת רשת דקה בשתי שכבות של בד גבינה; מניחים מעל קערה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מים נוספיםמים נוספים
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מניחים יוגורט במסננת. מכסים ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות או ללילה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
לשפשף את השקד עם 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מפזרים 1/2 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל לבן. במחבת גדולה מבשלים את השקדים על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מעבירים לתבנית צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
אופים ב-400 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שמדחום מצביע על 145 מעלות. מצננים על רשת למשך שעה. מכסים ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מעבירים יוגורט ממסננת לקערה אחרת (זורקים את נוזלי היוגורט).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
8
מוסיפים את המלפפון, הבצל, השום ושאר המלח והפלפל הלבן. בקערה קטנה, מקציפים את החומץ והשמן הנותר; מערבבים לתוך תערובת היוגורט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
9
פורסים דק את השקד.
10
מורחים את תערובת היוגורט על פרוסות הלחם; למעלה עם בשר בקר, ארוגולה ופרוסות עגבנייה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
11
מגישים מיד או מכסים ומקררים עד להגשה.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Perrier-Jouet Grand Brut. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-57 דולר.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.